· · Komentari: 0
NESVAKIDAŠNJE

ONA IMA 22, A ON 56: "Uvek su mi se sviđali tatini prijatelji, a tek kakav nam je SEKS" (FOTO)

Alisa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi i izvan nje.

1611654249_pjimage.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / alyssag36

Alisa Gutierez (22) i njen partner Piter (56), iz Las Vegasa, upoznali su se na internet stranici za upoznavanje "sugar daddy" kada je Alisa imala samo 20 godina. Pridružila se s ciljem pronalaska starijeg muškarca koji bi se ponašao poput džentlmena i razmazio je, kako prenosi Daily Star.

Pročitajte još: BIVŠI, alkohol ili službena putovanja: Požudu izaziva samo jedna stvar

- Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali još od malih nogu uvek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata - ispričala je. 

Zajedno su već tri godine, a Piter ju je upoznao nakon svog prvog braka.

- Bio sam u braku 15 godina, a razveo se 2010. Kad je Alisa došla na naš sastanak, bio sam ushićen i potpuno očaran njenom lepotom. Ona je tako draga osoba koja nije pokušala da iskoristi moje bogatstvo, poput mnogih drugih devojaka - rekao je Piter.

Pročitajte još: Okrenu se, pa se gorko kaju: Da li verujete da muškarci GLEDAJU druge žene zbog ESTETIKE ili OVOGA?

Kada su se upoznali, Alisini roditelji su bili u procesu razvoda, pa je ona morala da pronađe novi stan ili da odluči sa kim će živeti. Međutim, kada je rekla Piteru o svom problemu, on ju je pozvao da se useli kod njega, na šta je ona i pristala. Budući da joj je Piter bio najstariji partner kog je imala, Alisa se brinula šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Petrova deca, Pajton (20) i Džena (22).

- Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici i oni su to prihvatili. Ne provodim puno vremena sa njegovom decom, ali oni prihvataju našu vezu - otkrila je.

Alisa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše, jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi, kao i izvan nje.

Pročitajte još: Kako ste se upoznali? Ako je preko aplikacija, naučnici objašnjavaju koliko će vaša veza biti uspešna!

- Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Očito imamo sjajan seks. Zna kako da mi udovolji, iako to ne znači da ga nisam naučila par stvari - rekla je Alisa.

Iako često u javnosti dobijaju čudne poglede od strane drugih ljudi, više se ne obaziru na to, već imaju plan da uživaju u svojoj vezi.

Pročitajte još: Tri sna o SEKSU koji nas najčešće PROGONE tokom noći

- Planiramo da se venčamo, a ove godine smo mislili da se verimo. Pričamo i o deci, ali prvo želim da se posvetim svojoj karijeri. Mislim da ćemo imati decu kad napunim 25 godina - zaključila je Alisa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.