Oglas
· · Komentari: 0

Stručnjak otkriva: U ljubavi nikako ne bi trebalo da glumite "NEOSVOJIVU TVRĐAVU"

Poznati stručnjak tvrdi da vam ova taktika neće ponoći

1669818909_shutterstock_1108159637.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Metju Hasi, jedan od stručnjaka za veze i muško-ženske odnose, smatra da vam taktika "neosvojive tvrđave" neće pomoći i to je objasnio na sledeći način:

- To vam je kao da mlatite mišem ispred mačke, mačka poludi i čim ispustite miša, nju više ne interesuje - tvrdi on.

Hasi smatra da je važno više voditi se emocijama nego logikom i dodaje da je samopouzdanje ključno za uspešnu ljubavnu vezu.

On je poručio da ne treba stvari shvatati isuviše ozbiljno:

- To što tražite nešto ozbiljno ne znači da ćete ga i naći tako što ćete biti previše ozbiljni. Na kraju krajeva, sve je u samopouzdanju.

Pročitajte još: O čemu bi trebalo da razmislite pre nego što kažete čuveno "DA"?

Svojim klijentima savetuje da nikako ne glume da su neosvojivi jer to neće dati rezultata:

- Stvar je samo u tome da sebe predstavite kao samouverenu osobu koju bi neko želeo da upozna. Neko mudar mi je jednom rekao: '"Budi Rubikova kocka koja nije baš sasvim završena'" jer, kad jednom složiš tu kocku, ostaviš je i više nije zanimljiva.

Metju kaže da, ukoliko želite da ostvarite kontakt sa nekom novom osobom, pokažete emocije:

- Na primer, umesto da nekoga pitate koja je njegova omiljena destinacija na koju bi putovao, što zvuči kao razgovor za posao, uključite emocije i pitajte zašto je to njegova omiljena destinacija.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas