Oglas
· · Komentari: 0

Niste zadovoljni svojim izgledom: Promenite ga za samo 30 sekundi!

Trikovi koji će vam pomoći da izgled promenite za pola minuta

1635937598_sminka.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Radi se o malim trikovima lepote uz koje ćete se osećati mlađe, privlačnije i bolje. I kada mislite da vam nema spasa i da je bolje da ste ostali kod kuće, evo što sve možete učiniti na brzinu.

Pročitajte još: Kako da odložimo pojavljivanje BORA OKO OČIJU? Ishrana bi mogla da pomogne

Obrve od kojih zastaje dah

Možda niste razmišljali o obrvama kao o nekom jako važnom detalju na licu, ali pravilno oblikovane i pune obrve učiniće čuda za izgled. Ukoliko ga želite poboljšati u trenu, olovkom za obrve iscrtajte ih i učinite gušćima. Efekt neće izostati.

Nanesite kremasto rumenilo

Za nanošenje kremastog rumenila na lice treba imati više veštine nego za puderastu verziju. No jednom kada usavršite njegovo nanošenje i želite da u trenu date novi sjaj svom izgledu, stavite na obraze malo kremastog rumenila.

Uvijte trepavice

Duge i guste trepavice naglašavaju oči i daju im poseban šarm. Za brzu popravku izgleda ovo je super trik.

Nanesite na telo hidrantni bronzer

Neke kreme za zaštitu od sunca daju fin sjaj, ali i malo boje, pa ističu ten. Znaju biti obogaćene shea maslacem, a koži daju prirodan izgled i lep sjaj.

Savršen izgled za samo nekoliko sekundi

Nanesite korektor

Kako biste otvorili oči i sakrili tamne kolutove, sve što vam treba je korektor na podočnjacima, a nakon ovog beauty trika u trenu ćete izgledati svežije.

Pročitajte još: Za lep ten nisu dovoljne samo kreme: Ovo su suplementi koji brišu BORE i GODINE

Napravite lagani piling usana

Ukoliko nanesete sjaj ili ruž na ispucale usne, efekt bi mogao biti vrlo loš pa biste čak mogli izgledati malo starije. Lagan i brz piling usana odstraniće mrtve ćelije, a nakon toga one su spremne za sjaj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas