Oglas
· · Komentari: 0
RUKOTVORINE

ŽENE, nenadmašive ste! Kako da od BRUSHALTERA napravite jedinstven top za kojim će se svi okretati (VIDEO)

Mašta može napraviti sve ono o čemu nismo ni sanjali...

1619043821_top.png
Foto: InstagramScreenShot/fashionactive
Oglas

Popularni topovi, bez bretelica ili krakih rukavića nosiće se i ove letnje sezone, koja samo što nije pokucala na naša vrata. Sa druge strane, istina je i da iako nam se jako dopadaju, nekada nam je prost žao da izdovjimo neku svotu novca za tako sitam odevani komad koji nije primenjiv i nosim u velikom broju prilika: Naprotiv.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Umesto bacanja suviše novca na ovakva krpice, žene su odlučile da same skroje svoje topove, po meri svog obima grudi i u bojama i šarama koje im toga dana pristaju.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Dovoljno je samo da uzmete malu dužu maramu u bojama koje želite i uz samo nekoliko poteza obavijete svoj brushalter. Pogledajte kako to spretno i jednostavno čini devojka na snimku koji sledi i pripremite svoje omiljene topove za ovo leto.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas