Oglas
· · Komentari: 0
stil

KENDAL DžENER diktira modu za kraj zime: Manekenka spojila nespojive boje (FOTO)

Kendal Džener već neko vreme smatra se najtraženijim maldim modelom na svetu.

1643629005_827827afb3f92ec677bd897f1c9b94d1daddeb54.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kendal Džener već neko vreme smatra se najtraženijim maldim modelom na svetu. Najpoznatiji kreatori žele da baš ona nosi njihovu odeću na revijama, a ona i van posla ima istančan ukus za modu.

Poznata je po smelom osećaju za stil i nezaboravnim trenucima na crvenom tepihu. Nedavno je fotografisana na ulicama Los Anđelesa, a vidimo da je za rešavanje tmurnog vremena odabrala žuti i narandžasti džemper. Pametna odluka za održavanje pozitivnog raspoloženja.

Pročitajte još: Lejdi Gaga objavila fotografiju na kojoj je u potpuno KUĆNOM IZDANJU: Ovo se ne viđa često (FOTO)

Istakla je vitku liniju plavim farmerkama, ravnih nogavica, koje su nas potpuno osvojile tokom prošle godine. Ponela ih je u kombinaciji sa smeđim čizmama sa potpeticom.

Foto: Profimedia

Jednostana kombinacija je brzo postala šik kobinovanjem klasičnih komada.  Jarke boje njenih pletiva su takođe učinile da istovremeno izgleda sveže, mladalački i sofisticirano.

Foto: Profimedia

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas