· · Komentari: 0
NOKTI

Donesite SREĆU svuda gde se pojavite sa OVIM NOKTIMA (FOTO/VIDEO)

Zlatne ribice na noktima? Zašto da ne! I to u stilu obrnute ombre.

Leto je pravo vreme za igranje sa noktima, a morske teme su najbolji izbor. Ombre nokti su uvek zanimljivi, a zlatna ribica će svima izmamiti osmeh.

Pročitajte još: Mislite da vam NE stoji ANIMAL PRINT? Možda ga POGREŠNO nosite

Pomešajte lak na tanjiru Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Nokti treba da imaju oblik badema i da se prvo nalakiraju u osnovnu belu boju. Na tacnicu se malo kane tirkizne i rezerdo laka, pa se četkicom pomešaju i njome namažu nokti kako bi se dobila nežna nijansa vode. Kada se lak dobro osuši mekom turpijom se malo isturpija sredina nokta gde će se crtati ribica.

Pripremite tanjirić i lakove bele, tirkiz, rezedo, žute i crne boje.
Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Na drugom tanjiriću se sipa malo belog, žutog i pomorandžastog laka. Ovom bojom će se crtati zlatna ribica.

Štapićem se prvo cik-cak pomešaju boje, a onda se pokupe četkicom i namaže nokat.

Štapićem sa metalnom kuglicom na vrhu ili čačkalicom se naprave cik-cak šare. Onda se četkicom "pokupi" boja, pa nanese na nokat.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Tankom četkicom crnim lakom se crta oko.

Na kraju se četkica naglo izvuče kako bi dlačice napravile peraja. Vrhom četkice napravite i ostala peraja. Postupak se ponavlja na sve nokte.

Pročitajte još: Trend koji je zaludeo internet: OVAJ eksperiment sa KOSOM morate probati (FOTO/VIDEO)

Nokti moraju dobro da se osuše pre nego što se crnim lakom sa tankom četkicom pažljivo napravi ribici malo oko. Belom tankom četkicom mogu i da se definišu linije ribice. Nokti sa ribicama, na kraju,  moraju dobro da se osuše pošto se premažu zaštitnim lakom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.