Oglas
· · Komentari: 0
ŠIK FRIZ

PROLEĆE JE U ZNAKU PLETENICA: Frizura koja će vas vratiti u MLADALAČKE dane je ponovo u TRENDU (FOTO)

Ova šik frizura pravi se za 5 minuta, a utisak koji ostavlja je fantastičan.

1612688199_frizura.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / ____j.s._____
Oglas

Kao što svi znamo trendovi se ciklično kreću i uvek nam se vraćaju, mada u nešto drugačijem obliku. I to nije slučaj samo sa garderobom, tu su i trendovi u šminkanju, različitim frizurama, bojama kose i ostalim "trendi" stvarima.

Tako se čini da neke trendove nikada nećemo ostaviti i da ćemo im se uvek vraćati.

Pročitajte još: ŠAŠAVA ideja, ali pokušajte: Evo kako da odaberete boju kose koja će vam pristajati

Retro frizura koja je 90-tih godina bila izuzetno popularna među mladima, ovog proleća se vraća na velika vrata. I što je najvažnije, učinće vas nekoliko godina mlađima.

Dovoljno je da islpetete dve pletenice po rubu lica i da ga uokvirite, i nesumnjivo ćete postići mladalački izgled.

Ovakva frizura nije rezervisana samo za tinejdžerke, već i za zrelije dame, koje su vedrog duha i koje žele da unesu svežinu u svoj svakodnevni izgled.

Pročitajte još: Kosa voli spanać, a dugačke nokte "stvara" ova namirnica

Dve pletenice su ključne, a ostatak kose možete ostaviti da lagano ravno pada, ili napraviti lepe lokne koje će dati ženstveni izgled, a možda i pomalo divlje razbarušiti kosu u kombinaciji sa nekom maramom. Izbor je na vama.

Ovog proleća budite slobodoumne, vedre i eksperimentišite sa frizurama. Dozvolite sebi da budete drugačije, jer ova frizura je nesumnjivo pogodna za sve prilike, od odlaska na kafu sa drugaricama, odlaska u bioskop, pa sve do poslovnog sastanka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas