Oglas
· · Komentari: 0
MODNI SAVET

TRI MODELA HALJINA koje VIZUELNO IZDUŽUJU: Ovo su idealni modeli za devojke SITNIJE građe

Niske devojke treba da nose haljine koje će ih izdžiti.

1622659594_girl-1307428_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Haljine treba da biramo prema svojoj figuri, a ne prema ukusu jer se, nažalost, često dešava da ono što nam se svidi na drugome, nama ne stoji.

Haljina treba da sakrije naše nedostatke, a istakne prednosti, pa vam zbog toga, ako ste sitnije građe, preporučujemo sledeće modele.

Pročitajte još: TRI MODNA SAVETA za nošenje TEKSAS SUKNJE: Ovo su NEPOGREŠIVE kombinacije u kojima ćete SIGURNO biti primećene (FOTO)

Kratka bela "bebi dol" haljina

Kako im i sam naziv kaže, "bebi dol" haljine podsećaju na spavaćicu zbog romantičnog izgleda, i laganih lepršavih materijala, kao što su pamuk ili lan.

Ove haljine imaju volane i rukave koji joj daju na volumenu, ali zbog svog kratkog kroja idealno će stajati nižim devojkama, jer će im vizuelno izdužiti figuru.

Idealne su za kombinovanje zbog jednostavnosti, kao i bele boje. Mogu se nositi uz patike kada je u pitanju dnevna varijanta, ili sandale na platformu, ukoliko želite da budete elegantnije. Efekte su i uz kaubojske čizmice i šešir, jer ćete postići uvek moderan boho stil.

Duge dezenirane uske haljine

Poznato je da duge haljine izdužuju, ali samo ako su uske, i određenog dezena.

Ovog leta u modi će biti šareni apstraktni dezeni i lagani materijali.

Ukoliko na ovako dugu haljinu obujete sandale sa potpeticom, delovaćete više nego što zaista jeste.

"Blejzer haljina" bez rukava

Ukoliko u isto vreme želite da izgledate i elegantno i sportski, model blejzer haljine je idealan za vas.

Ova haljina će pre svega odlično stajati svim devojkama sitnije građe.

Kada je dužina haljine u pitanju i ovaj kroj, trudite se da birate kraću, koja ne prelazi sredinu butina.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas