Oglas
· · Komentari: 0

Hejli Biber otkrila kako dolazi do besprekornog tena: Manekenka podelila kako izgleda njena rutina šminkanja (VIDEO)

Hejli Biber sa samo nekoliko proizvoda dolazi do blistavog tena

1700646238_Untitled.jpg
Foto: printscreen/ Tik Tok/ Hailey Bieber
Oglas

Hejli Biber je podelila kako izgleda njen način šminkanja za zimsku sezonu. Manekenka i supruga Džastina Bibera je objavila video na Tik Toku gde je svima koji je prate objasnila kako dolazi do izgleda o kome se priča.

- Kada sam imala 16 godina bila sam vila šećerne šljive. Ovo je moja verzija te šminke za 2023. godinu.  Moja omiljena atmosfera za prazničnu sezonu - napisao je Biber u opisu video snimka.

Ona u videu nanosi korektor ispod očiju, svetloroze rumenilo na jagodice, suptilni svetlucavi hajlajter i lagani bronzer preko obraza i kosti obrva. Zatim je nanela svetlorote svetlucavu senku na kapke kojoj je potom dodala još sjajne senke.

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

Manekenka je za kraj dodala tamnoljubičastu olovku za usne i malo sjaja, a celokupan proces šminkanja završila je sa malo maskare.

Možda vam način šminkanja Hejli Biber posluži za neko naredno šminkanje u susret prazničnoj atmosferi.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas