Oglas
· · Komentari: 0

Izbor senki prema zodijaku: Koja je savršena ŠMINKA ZA OČI za vaš horoskopski znak?

Koje su idealne senke prema horoskopskom znaku koje će na najlepši način istaći vaše oči...

1688387911_Senka-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/ meyloetta
Oglas

Nanošenje kamenčića na kapke je takav potez Ovna. Isto važi za Škorpije i njihovu ljubav prema smokey senci, ili za Blizance sa neonskom senkom. Svaki horoskopski znak ima eye look koji savršeno odgovara njihovoj ličnosti.

Postoje određeni aspekti svakog horoskopskog znaka koji igraju glavnu ulogu u određivanju kako njihovi pripadnici vole da izgledaju. To vam može pomoći da unapredite svoj trenutni stil ili eksperimentišete sa novom šminkom da biste pronašli ono što vam odgovara.

Vodeni znaci vole sanjivu šminku koja njihovom izgledu donosi dozu misterije, dok su zemljani znaci više za prirodne trepavice i suptilne senke. S druge strane, vatreni znaci često žele da budu smeli i upečatljivi, dok vazdušni znaci cene funky trendove i veštinu šminkanja.

Uvek je zabavno igrati se sa šminkom, a eksperimentisanje sa beauty trendom koji odgovara vašem horoskopskom znaku samo bi moglo da otkrije vašu novu stranu. U nastavku, otkrijte kakav eye look najviše odgovara vašem horoskopskom znaku.

Senke prema horoskopskom znaku – inspiracija za mejkap

Ovan

Niko nije iznenađen kada se Ovan pojavi na žurci sa jarkim senkama na očima. On se rado igra sa ekstremnim bojama, lažnim trepavicama, a ponekad čak i obojenim sočivima. Jednostavno, voli da privlači pažnju i rado će isprobati sve neobične beauty novitete.

Bik

Kao zemljani znak, Bik voli da sve bude prirodno kada je u pitanju šminka očiju, ali to ne znači da se ne ističe. On voli suptilan eye look, sa svetlim krejonom i nude senkama. Kao znak kojim vlada Venera, njegova jednostavna šminka poručuje da mu za lepotu treba minimalna “pomoć”.

Blizanci

Kao vazdušni znak, Blizanci su poznati po tome što su zanesenjaci. I to u potpunosti objašnjava njihovu beskrajnu ljubav prema neonskim ajlajnerima u nijansama limun-žute, jarkoroze i električnoplave. Oni vole da budu drugačiji i mogu da se zanesu sa šminkom za oči – njihov glavni cilj je da stvore jedinstven eye look koji će pokrenuti zabavan razgovor.

Rak

Ovaj vodeni znak je izuzetno sanjiv i u kontaktu sa emocijama – i to se obično odražava u njegovom izboru šminke. Rakovi su skloni eteričnim senkama, pastelnim bojama i preterano dugim trepavicama koje privlače pažnju na njihove oči. Imaju tendenciju da koriste vodootpornu maskaru, jer su skloni suzama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dane (@dirtbag.cowgirl)

Lav

Njihova kolekcija lažnih trepavica je, u najmanju ruku, opsežna. Ne postoji ništa što je predugačko, previše smelo ili previše svetlucavo kad je reč o Lavovima. Kao vatreni znak, vole pažnju koju dobijaju kada nose šminku, bilo da su na poslu, na zabavi ili u prodavnici. Lavovi su, takođe, veliki ljubitelji šljokica i ajlajnera, posebno ako stvaraju efekat mačjeg oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lee The Muse (@leedeevee)

Devica

Kao zemljani znak, Devica voli da stvari budu suptilne kada je u pitanju šminka očiju. Device vole malo maskare, laminirane obrve i besprekorno hidriranu kožu. Zato svaka torba za šminku Device sadrži hibride za negu kože i šminke, kao što su maskare za negu trepavica i gelovi za regeneraciju obrva.

Vaga

Vage, kojima vlada Venera, uvek prate beauty trendove, zbog čega su odmah nosile senku u boji lavande čim je postala popularno. Ne samo da su privučene svim novim i zanimljivim stvarima, već žive za šminku zbog koje se osećaju romantično i ljupko. Serija “Euphoria” im je vodeća inspiracija.

Škorpija

Kao misteriozni vodeni znak zodijaka, Škorpija želi da istakne svoje oči slojevima maskare i smokey, zamrljanog ajlajnera. Škorpije vole poeziju i intrigu, uz efekat šminke koja izgleda kao da je nanesena pre tri dana. Takođe, vole maskaru koja pojačava boju očiju tako da oštrim pogledom mogu da odmere svakoga u prolazu.

Strelac

Ako Strelac ide na žurku, koncert ili čak samo na branč, možete se kladiti da će doći sa zapanjujućom metalik senkom i dramatičnim krejonom. Strelci imaju veliku ljubav prema sjaju. Obično je ovaj vatreni znak previše zauzet da bi razmišljao o svom šminkanju, tako da zaista uživa u eksperimentisanju i radu kada je vreme da se obuče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Hill (@sarahillmakeup)

Jarac

Kao praktičan zemljani znak, Jarac voli da šminkanje očiju bude jednostavno sa slojem crne maskare, suptilnim ajlajnerom i nagoveštajem neutralne senke. Jarčevi vole šminku koja je otmena, nenametljiva – zato većinu svoje energije ulažu u stvaranje besprekorne baze sa mat prajmerima — i kupuju šminku za celodnevno nošenje. Cilj? Da se ​​vratite kući nakon dugog dana sa ajlajnerom koji je još uvek na mestu.

Vodolija

Vodolije vole jednostavnu šminku, zbog čega ih privlači svetlo rumenilo koje se stapa u njihovu senku dajući sveobuhvatan ružičasti sjaj. Ovaj znak voli da bude malo drugačiji, ali vole da šminka bude minimalna i da odaje umetničku, sofisticiranu atmosferu

Ribe

Ribe obožavaju šminku inspirisanu baletom. Od ledenoružičastih senki za oči, bele olovke i trepavica nalik onih na lutkama – Ribe traže sanjiv, romantičan makeup look. Ostaje im samo da podignu kosu u punđu u stilu balerine da bi pokazali svoju šminku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merry (@merry.laney)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas