Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Избор сенки према зодијаку: Која је савршена ШМИНКА ЗА ОЧИ за ваш хороскопски знак?

Које су идеалне сенке према хороскопском знаку које ће на најлепши начин истаћи ваше очи...

1688387911_Senka-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ меyлоетта
Oglas

Наношење каменчиц́а на капке је такав потез Овна. Исто важи за Шкорпије и њихову љубав према смокеy сенци, или за Близанце са неонском сенком. Сваки хороскопски знак има еyе лоок који савршено одговара њиховој личности.

Постоје одређени аспекти сваког хороскопског знака који играју главну улогу у одређивању како њихови припадници воле да изгледају. То вам може помоћи да унапредите свој тренутни стил или експериментишете са новом шминком да бисте пронашли оно што вам одговара.

Водени знаци воле сањиву шминку која њиховом изгледу доноси дозу мистерије, док су земљани знаци више за природне трепавице и суптилне сенке. С друге стране, ватрени знаци често желе да буду смели и упечатљиви, док ваздушни знаци цене функy трендове и вештину шминкања.

Увек је забавно играти се са шминком, а експериментисање са беаутy трендом који одговара вашем хороскопском знаку само би могло да открије вашу нову страну. У наставку, откријте какав еyе лоок највише одговара вашем хороскопском знаку.

Сенке према хороскопском знаку – инспирација за мејкап

Ован

Нико није изненађен када се Ован појави на журци са јарким сенкама на очима. Он се радо игра са екстремним бојама, лажним трепавицама, а понекад чак и обојеним сочивима. Једноставно, воли да привлачи пажњу и радо ће испробати све необичне беаутy новитете.

Бик

Као земљани знак, Бик воли да све буде природно када је у питању шминка очију, али то не значи да се не истиче. Он воли суптилан еyе лоок, са светлим крејоном и нуде сенкама. Као знак којим влада Венера, његова једноставна шминка поручује да му за лепоту треба минимална “помоћ”.

Близанци

Као ваздушни знак, Близанци су познати по томе што су занесењаци. И то у потпуности објашњава њихову бескрајну љубав према неонским ајлајнерима у нијансама лимун-жуте, јаркорозе и електричноплаве. Они воле да буду другачији и могу да се занесу са шминком за очи – њихов главни циљ је да створе јединствен еyе лоок који ц́е покренути забаван разговор.

Рак

Овај водени знак је изузетно сањив и у контакту са емоцијама – и то се обично одражава у његовом избору шминке. Ракови су склони етеричним сенкама, пастелним бојама и претерано дугим трепавицама које привлаче пажњу на њихове очи. Имају тенденцију да користе водоотпорну маскару, јер су склони сузама.

Лав

Њихова колекција лажних трепавица је, у најмању руку, опсежна. Не постоји ништа што је предугачко, превише смело или превише светлуцаво кад је реч о Лавовима. Као ватрени знак, воле пажњу коју добијају када носе шминку, било да су на послу, на забави или у продавници. Лавови су, такође, велики љубитељи шљокица и ајлајнера, посебно ако стварају ефекат мачјег ока.

Девица

Као земљани знак, Девица воли да ствари буду суптилне када је у питању шминка очију. Девице воле мало маскаре, ламиниране обрве и беспрекорно хидрирану кожу. Зато свака торба за шминку Девице садржи хибриде за негу коже и шминке, као што су маскаре за негу трепавица и гелови за регенерацију обрва.

Вага

Ваге, којима влада Венера, увек прате беаутy трендове, због чега су одмах носиле сенку у боји лаванде чим је постала популарно. Не само да су привучене свим новим и занимљивим стварима, вец́ живе за шминку због које се осец́ају романтично и љупко. Серија “Еупхориа” им је водећа инспирација.

Шкорпија

Као мистериозни водени знак зодијака, Шкорпија жели да истакне своје очи слојевима маскаре и смокеy, замрљаног ајлајнера. Шкорпије воле поезију и интригу, уз ефекат шминке која изгледа као да је нанесена пре три дана. Такође, воле маскару која појачава боју очију тако да оштрим погледом могу да одмере свакога у пролазу.

Стрелац

Ако Стрелац иде на журку, концерт или чак само на бранч, можете се кладити да ц́е доћи са запањујуц́ом металик сенком и драматичним крејоном. Стрелци имају велику љубав према сјају. Обично је овај ватрени знак превише заузет да би размишљао о свом шминкању, тако да заиста ужива у експериментисању и раду када је време да се обуче.

Јарац

Као практичан земљани знак, Јарац воли да шминкање очију буде једноставно са слојем црне маскаре, суптилним ајлајнером и наговештајем неутралне сенке. Јарчеви воле шминку која је отмена, ненаметљива – зато вец́ину своје енергије улажу у стварање беспрекорне базе са мат прајмерима — и купују шминку за целодневно ношење. Циљ? Да се ​​вратите куц́и након дугог дана са ајлајнером који је још увек на месту.

Водолија

Водолије воле једноставну шминку, због чега их привлачи светло руменило које се стапа у њихову сенку дајуц́и свеобухватан ружичасти сјај. Овај знак воли да буде мало другачији, али воле да шминка буде минимална и да одаје уметничку, софистицирану атмосферу

Рибе

Рибе обожавају шминку инспирисану балетом. Од леденоружичастих сенки за очи, беле оловке и трепавица налик оних на луткама – Рибе траже сањив, романтичан макеуп лоок. Остаје им само да подигну косу у пунђу у стилу балерине да би показали своју шминку.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas