· · Komentari: 0
UŽAS

Da li ovo NAJGORA ŽENSKA FRIZURA ikada? (VIDEO)

Delo frizerke Aleone Starzhinske

1606914571_Najgora-zenska-frizura.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Aleona Starzhinskaia

Svaka žena imala je trenutke kada je jednostavno mrzela ono što im frizer učini od kose, ali svako vaše loše iskustvo s frizurom sigurno nije gore od ovog.

Video koji je stranica "Barbershapp" objavila na Facebooku u kratkom je vremenu postao viralan, a internet se nikada nije toliko slagao oko nečeg – to je najgora frizura koju su videli.

Model Julia Andreeva strpljivo sedi dok frizerka Aleona Starzhinskaia predstavlja "novi trend". Frizura je u najmanju ruku neobična, a da nikad neće postati trend jasno su dali do znanja brojni korisnici društvenih mreža čiji komentari nisu bili nimalo blagi.

Pročitajte još: Hladni dani su stigli: Primenite ZIMSKI REŽIM nege kose

- Slično sam se ošišala kada sam imala četiri godine. Ne, nadam se da neće postati trend – napisala je jedna od korisnica, dok je druga dodala kako je frizura daleko od poželjne i da misli kako može u ime svih reći da to sigurno neće postati najpoželjnija frizura.

Video su videli milioni, podeljen je više od 90.000 puta. Na svu sreću, Julia nije iz frizerskog salona izašla s tom frizurom.

Pročitajte još: Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih FRIZURA (FOTO)

- Slavila je rođendan i htela je da ga obeleži brijanjem glave, pa smo odlučile pre toga da napravimo nešto zanimljivo i snimimo video – izjavila je frizerka Aleona.

Kazala je da su kosu najpre obojile u plavo, a zatim se bacile na šišanje koje je bilo čista improvizacija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.