Oglas
· · Komentari: 0
šminkanje

Kako da izaberemo pravu nijansu RUMENILA? A uz ovaj trik trajaće ceo dan

Da li je rumenilo i vaš omiljeni deo šminke?

1641155171_55d63b561dd890c027aa7f51bbf825adcebc93b3.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Samo nekoliko poteza rumenila može učiniti da vaš ten izgleda zdravije, a koža mlađe. Međutim, ovaj proizvod može da bude i zbunjujuć, pa nismo uvek sigurni šta treba da uradimo.

Prvo, pripremite kožu na pravi način Da bi se vaše rumenilo uklopilo i da bi ostalo na mestu ceo dan, uvek prvo operite i navlažite lice. Suva ili masna koža ne zadržava šminku, tako da održavanje kože čistom i gipkom omogućava da se šminka lepo uklopi i traje duže.

Da bi vaše rumenilo trajalo još duže, počnite sa prajmerom za šminku, koji priprema kožu kako bi šminka trajala ceo dan. 

Pročitajte još: Komad koji je OBELEŽIO modu 2021. godine: Napravile su osveženje u ormarima, a nosimo ih i u 2022. (FOTO)

Kako izabrati pravo rumenilo?

Rumenilo nije jedinstveno rešenje za sve, svako treba da pronađe svoju pravu nijansu koja će da odgovara vašem tenu. Ključno je da odaberete nešto što je blisko vašem prirodnom crvenilu, a najbolji način da shvatite šta je to je da se uštinete za obraze. Ako još uvek niste sigurni, evo nekoliko saveta za pronalaženje najbolje nijanse:

Ako imate veoma bledu, svetlu kožu, odlučite se za svetlo roze za prilično rumenilo boje koje neće nađačati vaš ton. Bledo roze i jorgovane formule daju boju koja laska vašem svetlom tenu.

Ukoliko imate svetlo-srednju kožu, izaberite breskvasto ružičastu nijansu kako biste svojoj koži dali lep sjaj.

Za zlatne ili maslinaste tonove kože, možete da birate svetlije, prodornije ružičaste nijanse.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas