Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Kosa će vam biti duže ČISTA I MIRISNA: Dodajte u ŠAMPON ova dva sastojka koja svi imamo u kuhinji

Uz pomoć ova dva sastojka možete smanjiti lučenje sebuma

1652021172_lindsay-cash-Md_DhaFsnCQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Najčešći problem koji se javlja kod mnogih žena jeste to što im se  kosa brzo masti. Međutim, priroda opet nudi rešenje!

Ne morate satima birati šampone i regeneratore, možete i na potpuno prirodan način pokušati da rešite ovaj problem. Dovoljno je da otvorite kuhinjski ormarić i potražite čajeve od nane i žalfije

Odmerite dve kašike listova nane i dve kašike žalfije, a potom ih ubacite u 350ml vode. Stavite posudu na rinflu i kuvajte oko 20 minuta. Kada smesa sa biljem proključa, sklonite posudu sa vatre i procedite čaj. Kada se ohladi, ubacite čaj u šampon koji je neutralne pH vrednosti. Promućkajte dobro.

Pročitajte još: Koliko puta dnevno treba da ČEŠLJAMO KOSU? Obratite pažnju na njen tip

Nanesite šampon na uobičajen način, potrudite se da dobro utrljate dobro u kožu glave i ostavite 2-3 minuta da sastojci deluju.  

Primetićete da vam kosa lepše i duže miriše, ali i da se manje masti.

Ukoliko imate određenih problema sa kožom glave ili kosom, najbolje bi bilo da se obratite svom lekaru pre nego što posegnete za ovim malim trikom.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas