Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Napravite kod kuće masku: Ova tri sastojka će vam pomoći da imate lice kao sa naslovnih strana

Fenomenalna maska za lice od samo tri sastojka

1616498611_Depositphotos_16233443_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Nega lica može da se razlikuje u zavisnosti od godišnjeg doba. Zimi je potrebno da vaše lice zaštiti od hladnoće, dok leti.

Pročitajte još: Stavila je kosu u PLASTIČNU FLAŠU: Posle 10 sekundi dobila je FENOMENALNU loknu kao iz salona! (VIDEO)

Foto: despositos

Sunce može da bude neprijatelj. Ipak, postoje i neke maske za lice koje možete da koristite nevezano za to koje godišnje doba u pitanju.

Ova maska je jedna od tih, a potrebna su vam samo tri sastojka: maslinovo ulje, voda i glina. Svi sastojci pojedinačno su izuzetno zdravi za kožu, a kombinovano su još efektniji.

Priprema:

Supenu kašiku vode, supenu kašiku maslinovog ulja i supenu kašiku gline mešajte dok ne dobijete finu smesu. Nanesite je na celo lice (izbegavajte deo oko očiju) prstima ili četkicom i ostavite da odstoji. Kada se osušila i blago stvrdnula, isperite je mlakom vodom.

Pročitajte još: Uklonite šminku na potpuno prirodan način pomoću namirnica koje imate u kući

Nakon korišćenja ove maske nije neophodno da mažete bilo kakvu kremu. Zapravo, preporučljivije je da ništa više ne stavljate, već pustite da blagotvorna svojstva maslinovog ulja, vode i gline deluju u potpunosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas