· · Komentari: 0
šminka

Nije svaki KARMIN za svaku priliku: Odaberite pravi i zablistajte

Sigurno svaka od vas ima onaj jedan ruž za usne koji joj savršeno odgovara i pri kupovini novog nikada i ne pomišlja da potraži neku drugu nijansu.

1602070457_Depositphotos_211225482_s-2019.jpg
Foto: Deposit

To je dobro, ali ipak nemojte smetnuti s uma kako svaka nijansa, pa tako i ona koja vam savršeno odgovara, šalje određenu poruku, a na osnovu boje koju primjećujemo na nečijim usnama donosimo zaključke čak i o tome koliko je dotična osoba kreativna, pouzdana ili profesionalna.

Generalno gledajući, snažne, izražajne boje uglavnom povezujemo sa snažnim karakterom, a one nežnije povezujemo s pitomim, tihim i toplim osobinama.

Pročitajte još: Domaći PILING SA SODOM BIKAROBONOM za negu vaših STOPALA: Napravite sami

Razgovor za posao

Foto: Deposit

Na razgovoru za posao želite da ostavite utisak snažne i samopouzdane osobe, no ne želite da vaš ruž dominira razgovorom i vama. Nijansa šljive daće vašem izgledu dozu ozbiljnosti i ambicioznosti, ali neće izgledati i pretenciozno. Ova nijansa odražava samopouzdanje bez utiska nepristupačnosti pa je idealna za ovakve prilike.

Prvi izlazak

One osobe koje tragaju za ozbiljnom vezom nadaju se odanoj osobi u koju će imati poverenje, dok se oni zainteresirani za vatrenu romansu fokusiraju na fizičku privlačnost. Boja šljive i nude tonovi su dve nijanse koje će za svaki dejt biti pun pogodak budući da se osobe koje biraju ove nijanse smatraju najpouzdanijima i najprivlačnijim.

Posao

Bez obzira na posao koji radite, želite da vaše kolege s vama sarađuju, dele mišljenja, i da vas doživljavaju kao pristupačnu i dragu osobu s kojom mogu sarađivati na rešenju nekog problema. Utisak takve osobe ostavićete odabirom nude nijansi koje šalju jasnu poruku da ste spremni na saradnju, brižni i druželjubivi.

Pročitajte još: PET KORAKA prilikom ŠMINKANJA ZA SVEŽ I ODMORAN IZGLED: Manje je više

Posebne prilike

Da li se radi o važnom poslovnom sastanku, prezentaciji, izlasku želite da ostavite utisak snažne, samopouzdane i hrabre osobe koja tačno zna šta želi u životu. Takvu ćete poruku poslati odabirom klasične crvene nijanse koja bolje od bilo koje druge otkriva snagu vašeg karaktera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.