Oglas
· · Komentari: 0

Otklonite PODOČNJAKE metodom koju koristi Irina Šajk: Sve što vam je potrebno već imate kod kuće

Ukoliko i vi mučite muku sa podočnjacima, isprobajte ovu metodu

1663761574_Foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Irina Šajk je otkrila svoj način na koji se bori protiv podočnjaka i natečenosti lica. Ovu metodu koristi i kada na licu ugleda neke nepravilnosti, a tvrdi da je veoma korisna i da daje jako dobre rezultate.

Manekenka je jednom prilikom otkrila da za negu lica koristi masažu kockama leda. Osim brojnih pogodnosti koje ima, ova masaža je korisna i u prevenciji protiv bora, a takođe, podstiče cirkulaciju, pa će vaš ten izgledati bolje.

‒ Kada se probudim umorna ili natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik naučila sam od moje mame i stvarno deluje ‒ rekla je Irina jednom prilikom.

Pročitajte još: Frizerka objasnila: Evo zašto nikada ne bi trebalo da vezujete kosu u rep (VIDEO)

Ukoliko imate roler za lice, on vam može poslužiti da postignete isti efekat. Sve što je potrebno je da ga stavite u frižider na dvadeset minuta pre masaže.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas