Oglas
· · Komentari: 0
MODNI STIL

Ova Beograđanka u ŠESTOJ DECENIJI ponela je najbolji stajling proteklog vikenda! Komplimenti se samo nižu (FOTO)

Ova dama potvrđuje modnu maksimu, da je stil večan ukoliko imate dara za modu.

1635709263_belgrade-ge9bac82dc_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Beograđanke su odavno postavile modne zadatke pred brojne svetske dizajnere, pa je moda kja se nosi na ulicama Beograda pokazatelj šta je zaista u trendu, ali i šta će se nositi u sezonama pred nama. I ono što je posebno karakteristično za Beograd, nalik na Milano ili ulice Pariza, moda na ulicama srpske prestonice ne zna za godine.

Pročitajte još: TO JE ONA! Ovako je Megan Markl izgledala sa crvenkasto smeđom kosom (FOTO)

Upravo potvrda ove tvrdnje došla je u vikendu za nama i fotografiji koja je postala viiralna na društvenim mrežama. Naime, oko oštrog fotografa ugledalo je na ulicama Beograda savršeno stilizovanu damu u šestoj deceniji života, koja bi svojim stajlingom mogla da diktira izgled stranicama najčuvenijih modnih magazina.

Pročitajte još: Mame i bake OTKRIVAJU: Ovo su tri kardinalne greške prilikom kuvanja

Ova dama ponela je kariranu suknju A kroja, sa nekoliko falta u midi dužini. Uz to, kombinovala je i štepanu jaknu u obliku sakoa, koji je neizostavni trend ove sezone. Kao modne detalje ponela je veliku crnu kožnu tašnu, maramu u tambo braon nijansama koja se odlično uklapa uz kariranu suknju i neizostavne naočare sa velikim plastičnim braon okvirom.

Pročitajte još: Šta je mit a šta istina: Zbog čega su usne ISPUCALE, i kakav vam BALSAM treba tokom hladnijih dana?

Savršen stil prepoznali su i pratioci na društvenim mrežama pa su pohvale došle od velikog broja ljudi. Šta vi mislite o ovom stahlingu?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas