· · Komentari: 0
TRENDOVI NA ULICI

Ova boja očarala je BEOGRAĐANKE! Evo šta je apsolutni MODNI TREND ovog proleća (FOTO)

Knez Mihailova ulica u Beogradu postala je prava modna pista

1649508321_city-gc5ee9cd8f_640.jpg
Foto: Pixabay

Nove modne kolekcije namenjene za prolećnu i letnju sezonu pred nama, bilo da je reč o najluksuznijim brendnovima ili onim prilagođenim svačije džepu, donose isti trend. Apsolutni hit ove sezone su jarke boje, bilo da je reč o narandžastoj, zelenoj, crvenoj, plavoj ili žutoj.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

I naravno, Beograđanke neizostavno prate i ovaj modni trend pa se ulicama srpske prestonice sve više mogu videti modni komadi u ovim jarkim bojama. Jedan modni fotograf zabeležio je savršene odevne kombinacije za proleće.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Naime, dve devojke ponele su zelene odevne komade koji su apsolutni hit, bez obzira da li je reč o pantalonama ili bluzama. Pogledajte kako su one iskombinovale svoje odevne kombinacije i potražite inspiraciju u njima...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.