Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Pedikirke iz NJujorka savetuju: Ovog proleća šetajte CIMET, karamel ili jorgovan NOKTE

Vreme je da tamne lakove za nokte zamenite svetlijim i tako pozdravite proleće.

1617470896_Depositphotos_338921020_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

NJujorški stručnjaci za nokte, Fleri Rouz i Džuli Kandelek, govoreći o ovoprolećnim trendovima, izdvojile su na desetine nijansi. Među njima su pastelne (plava, jorgovan, koralna), zatim žute, pa smeđe (karamel, cimet, čokolada), gotovo sve zelene (od masline, preko mahovine do blistavog smaragda), kao i lak u boji trešnje, maline i breskve.

Pročitajte još:  Devojke, evo REŠENJA! Za čišćenje četke za šminku treba vam sapun i LEGO KOCKA (VIDEO)

Školjka nokti
Možete da se opredelite i za svetlucave, recimo neupadljivi u nijansi školjki ili nešto primetniji, svetloljubičasti. Tu je i elegantna boja orhideje, ružičasto-ljubičasta, ali sa prigušenim podtonom, što je čini diskretnijom.

Svetloj koži veoma će pristajati plavi lak, ali ne bilo koji, već njegova sofisticirana nijansa - nije ni tirkizna, niti ona koju ima kamen lapis, već nešto između toga. Od onih koji "vuku" na plavo tu je bebi, smirujući, inspirisan maglovitim jutarnjim nebom, ali i upečatljiv neonski.

Braon je šik!

- Žene se zaljubljuju u sve nijanse braon, koja je neverovatno šik. Tople su, neutralne i pomalo neočekivane - kaže Kandelekova.

Raspoloženje dižu buter nokti, ali mahovina je trend proleća 2021. godine!

Ako niste spremni za istinsku smeđu, isprobajte neutralnu, između karamele i bakra, koja je istovremeno i prigušena i upečatljiva. Tu je i vesela boja korala, ali ne prejaka, koja će vas direktno asocirati na tople i peskovite plaže.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

- Raspoloženje će vam podići i maslac žuti lak, koji pristaje svim nijansama tena. Fleri Rouz i Džuli Kandelek upiru prstom i u zelenu boju. "Tonovi mahovine su naročito dobri ako oklevate da nosite zeleno, jer su prigušeniji od mente, pogotovo ako preko laka stavite i mat završni sloj  - ističe Rouzova.

Foto: Depozit

Tu je i ćudljiva nijansa masline, a ako volite nešto bleštavije, neka vaš odabir bude lak u boji smaragda. "Smaragd će biti naročito moderan. Učiniće da se osećamo kao da se nalazimo na tropskoj plaži, čak i kada ne mrdamo iz kuće", tvrdi Kandalekova.

Limun nokti
Jedna od najtraženijih boja ove godine je žuta. Viđaćemo je na svemu, pa i na noktima, bilo da je reč o onoj jarkoj, koja podseća na egzotične ptice ili jedva primetnoj, koja asocira na limun.

Pročitajte još: Kim Kardašijan izmislila zlatne NAZUBICE, novi trend za devojke sa lepim usnama (FOTO)

I živahna boja maline bi trebalo da se nađe na vrhu liste omiljenih lakova za proleće, naročito ona koja nije ni previše neonska niti podseća na Barbikinu kuću iz snova, već je, po tvrdnji njujorških stručnjaka, "najlepša jarkoružičasta svih vremena".

Maslina i malina su najlepše njujorške boje...
Foto: Depozit

U ponudi je i pastelna svetlo rezedo nijansa, toliko nežna da vam za nju nisu potrebni ni završni ni osnovni sloj, što je čini savršenom za one dane kada imate samo desetak minuta za lakiranje. A poput zvezde ćete zasijati uz bledunjavu, ali svetlucavu nijansu laka, koja magično menja boje na suncu.

Rezedo je uvek moderna, a fuksija koketna.

Ovaj lak možete da koristite na samo dva nokta, a da ostale premažete, kako predlaže Kandelekova, na primer, koketnom fuksijom. Takođe, u ponudi su i takozvani providni lakovi, koji ističu prirodnu nijansu noktiju, ali koji pritom imaju blagu primesu pink nijanse. Ili, odaberite onaj u boji badema, gotovo neprimetan i sofisticiran.

Pročitajte još: Najmlađa i najslađa šminkerka: Ima četiri godine i već je pravi profesionalac u svom poslu (VIDEO)

Ukoliko ste, ipak, zaljubljenica u "mračne" lakove, onda neka vaš izbor bude tamnoljubičasta. Ona je alternativa crnoj boji koju već sezonama rado nosimo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas