· · Komentari: 0
MODA

PET modela HALJINA koje NIKADA neće izaći iz mode

Uvek se mogu nositi i lako se kombinuju

Depositphotos_4534291_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Klasični komadi haljina nešto su što bi svaka ljubteljka mode trebalo da poseduje. U pitanju su bezvremenski trendovi koji se lako kombinuju sa modernim aksesoarima. NJih možete nositi uvek, bez obzira na aktuelne trendove.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Foto: Depozit

Formalna haljina

Model koji možete da reciklirate i po nekoliko puta ukoliko napravite pravi izbor aksesoara i propratnih komada. Ovu haljinu ćete obući u svim onim malo svečanijim prilikama, na devojačkim večerima, venčanjima, poslovnim proslavama. 

Mala crna haljina

Nezamenjiva jer je lako uklopiva u svakoj prilici i može se nadograditi na bezbroj načina.

Pročitajte još: O, NE! U modu se vraćaju VRUĆE MUŠKE PANTALONE i žene NISU SREĆNE zbog toga

Haljina za svaki dan

Dezenirana, na preklop, na bretele sa jednobojnom majicom ispod ili jednostavno vaša omiljena basic haljinica koja ide uz sve: čizme, patike, japanke. Uvek najbolji izbor kada ne znate šta da obučete ili vam iskrsne iznenadan poziv za bioskop ili kafu u gradu.

Poslovna haljina

Ona mahom prati liniiju tela, ima krajnje jednostavan dezen ili ga ni nema, dolazi u neutralnom koloritu, teget, sive, tamno zelene ili crne boje.

Pročitajte još: Jedan trik UŠTEDEĆE vam gomilu novca! Evo kako da znate da li će vam ŠTIKLE biti UDOBNE (Foto)

Maksi haljina

Omiljeni letnji model izgleda pođednako dobro ukoliko ga prošetate na plaži, ali i na putovanjaim, pa čak i u radnom okruženju, kao i tokom večernjeg izlaska. Najlepše su one sa upečatljivim printom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.