· · Komentari: 0
MODA

Pored male, crne haljine svaka žena u ormaru obavezno mora da ima i OVAJ komad GARDEROBE

Uz čuvenu malu crnu haljinu, komad garderobe koji bi svaka devojka odnosno žena trebalo da ima u ormaru kao adut, jeste bela košulja.

Bela-kosulja.png
Foto: Depozitfoto

Čak i najklasičnija, bez suvišnih detalja, koja se kopča do grla i ima kragnu, svaku odevnu kombinaciju može da podigne.

Bela i otmena
Foto: Depozitfoto

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Ako je reč o modelima sa mašnama, svetlucavim dugmićima, volanima i drugim ukrasima, sve se diže za još jedan nivo, onaj koji je potreban za pojavljivanje i na najsvečanijim događajima, naročito ako košulju uparite sa suknjom od čipke ili elegantnim pantalonama.

Pročitajte još: Ako ste DAMA, onda morate da posedujete OVAJ KOMAD garderobe

Pojedini kreatori su belinu ove zime razbili sa malo crnog materijala ili prugama na manžetnama ili u predelu grudi, ograničivši ih tako na kombinovanje sa isključivo crnim komadima odeće.

Crno-bela kombinacija nije monotona.

Ipak, ovaj crno--beli modni prizor nimalo ne deluje monotono. Naprotiv, daće vašem stilu boje otmenosti.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.