Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TREND

Samo za najsmelije: Puf rukavi su novi trend ovog proleća (FOTO)

Proleće je u znaku puf rukava, zato se pripremite i ispartite ovaj modni trend.

1614004643_puf-rukavi.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / emilisindlev
Oglas

Puf rukavi nam se ponovo vraćaju. Ovoga proleća, ako želite da budete u trendu, morate poneti ovaj simpatičan detalj na svojoj garderobi.

Od 2018. godine, kada se na modne piste vratila moda 80-ih godina, puf rukavi su ponovo zaživeli i postali upečatljiv detalj. Uz različite jarke nijanse, neobične krojeve i oversize forme, puf rukavi bili su samo deo tog famoznog, ekscentričnog izgleda. 

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Puf rukavi prvenstveno su bili rezervisani za damski prefinjeni izgled, a bili su i obeležje moći.

U 2021. godini ćemo ih nositi - predimenzionirane, neobuzdane i upečatljive.

Brend Loewe je u novoj kolekciji proleće/leto 2021. predstavio upravo takve, obraćajući se modno najsmelijima.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

Možete da ih prilagodite svom stilu u zavisnosti od modnog komada koji preferirate: košulju, haljinu, džemper. Poslovnom izrazu daće potrebnu šik notu, a modnim kombinacijama za večernje izlaske - efektnost za kojom žudite.

Street style brendovi vrve od ovog trenda, stoga vam neće biti teško da pronađete svoj savršeni balon rukav.

Usudite se da budete drugačije i sledite neku od naših današnjih modnih inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas