· · Komentari: 0
2000-te

Sećate se TOP MARAMA? Senidah je prošetala zaboravljeni trend i svima nam dala ideju! (FOTO/VIDEO)

Pogledajte kako možete same da vežete maramu i dobijete fenomenalan top.

1628759936_pjimage--14-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ senida_h

Svileni marama topovi, proizvod su ranih 2000-ih koji je zapravo izdržao test vremena i ostao legitimnan trend. Ranije su ih nosili za odlazak na festival ili izlazak u grad, odevna kombinacija koja izgleda kul bez preteranog truda, pa zašto ne biste krenuli stopama nekih od najvećih modnih ikona poput Bijonse i Bele Hadid i isprobali lagani autfit.

Top od marame

Britni Spirs, Kristina Agilera i druge mega zvezde zalagale su se za skandalozne top marame kada su prvi put stekle popularnost, često ga kombinujući sa farmerkama ili mini suknjama koje su bile noćna mora za naše roditelje.

Pročitajte još: Svakodnevna ELEGANCIJA je STIL koji morate da probate: Svetske zvezde su pokazale kako se to radi! (FOTO)

Za ovaj neobičan stil opredelila se i naša poznata pevačica Senidah, koja je kombinovala braon maramu sa bledim, iscepanim farmerkama i neurednom punđom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Danas su moderne modne ljubimice poput Bele Hadid vratile stil na ulice uz pomoć visoke mode za ulično izdanje i luksuznih brendova; da, od Zare do Balensijage, u ponudi je niz top marama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GENESSE 🖤 (@stylewithgen)

Neke od verzija su zaista samo svilene marame vezane u gornjem delu bez naramenica, dok druge verzije imaju naramenice i jednostavno kopiraju tipične dezene i oblike marama. U svakom slučaju, oni su odličan način da unesete malo osvežavajuće energije u vašu garderobu, a da ne preterate i ne potrošite mnogo novca. Ujedno, savršen su način da pobedite toplinu i vlagu, da se osvežite na povetarcu. 

Pogledajte video ove devojke sa snimka ispod, da biste naučile kako možete da nosite top marame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.