· · Komentari: 0

VREME JE ZA FARMERKE: 5 MODELA KOJE ĆE SVI NOSITI U 2023- ovi klasici odolevaju prolaznim trendovima, i nema kome ne stoje dobro

Ova 2023. definitivno će biti u znaku 5 modela farmerki koje će svi nositi, te je bitno da na vreme nabavite svoj par

1685958242_Dzins-NASLOVNA.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen walkinwonderland

Farmerice su, bez sumnje, osnova svakog garderobera i safe komad kojem se svi uvek vraćaju kada nemaju ideju šta da obuku. One prevazilaze godišnja doba uspešno prelazeći iz sezone u sezonu, naravno, ukoliko odaberete modele čija popularnost ne pada sa prolaskom trendova.

Zato je uvek dobro da u ormaru imate i klasične komade u koje ćete investirati jednom, a nosićete ih zauvek.

1. Farmerke 90tih sa ravnim nogavicama

Ikonični kroj ravnih nogavica iz 90-ih se vratio u velikom stilu ove sezone, potiskujući skinny modele. Nema žene koja ih ne obožava jer izgledaju sjajno sa svim što imate u garderoberu, počev od belih majica pa sve do lepih bluza od organze.

2. Crne farmerke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv Madeline (@_livmadeline)

Možda ponuda nije toliko široka kada je u pitanju ovaj model, ali crne farmerke (posebno sa širokim nogavicama) definitivno su jedan od basic komada koje morate da imate ove sezone. Fashion devojke obično ih nose sa upečatljivim gležnjačama ili klasičnim, retro patikama, a idealne su za balansiranje semi casual silueta sa luksuznim tonom. 

3. Klasičan "blue wash"

Godinama se ovakav tip teksasa smatrao primerom "lošeg ukusa", međutim, stvari su se promenile od kako smo ovakve modele viđali na Hailey i Justinu Bieberu i drugim trendseterima. "Blue wash", odnosno "isprani teksas" polako ali sigurno dobija titulu klasika nevezano da li birate cargo modele, široke nogavice ili skinny.

4. Baggy jeans

Jednostavno se ne može pobeći od činjenice da su piste za 2023. "progovorile" i da su široke, baggy farmerke ponovo it komadi. Bez obzira da li nosite modele sa ultra niskim strukom ili klasične širioke boyfriend farmerke, budite sigurni da će izgledati podjednako efektno, čak i bolje nego ultra-uski modeli.

5. Farmerke za širokim nogavicama

Ako tražite teksas koji dobro ide uz sve trendove i glavni mu je fokus da izgledate dobro, ne tražite dalje od farmerica sa širim nogavicama ili zvoncara. Za razliku od cropped modela koji dosežu zglob, i sa kojima morate voditi računa o izboru obuće, jedan dobar par jeansa sa zvonastim nogavicama fantastično se kombinuje uz sve tipove potpetica ujedno čineći nogu dužom i tanjom. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.