Oglas
· · Komentari: 0

Želite DUGAČKE, a NENAMETLJIVE trepavice? Isprobajte TRIK koji će vam pomoći da taj efekat postignete (VIDEO)

Trik sa društvene mreže TikTok kojim su mnoge žene oduševljene

1668943752_Foto-Printscreen-TikTok-amelia0livia.jpg
Foto: Printscreen/ TikTok - amelia0livia
Oglas

Mnoge dame imaju problem sa kratkim trepavicama. Koliko god slojeva maskare da nanesete, one nikada neće biti dovoljno dugačke. Rešenje nude veštačke trepavice, međutim, problem se javlja jer one mogu biti previše nametljive, pa tako nisu pogogdne za dnevnu šminku.

S obzirom da postoji veliki broj žena koji ima ovaj problem, jedna korisnica TikToka, Amelia Olivia, dosetila se idealnog rešenja. 

Pročitajte još: Najbolji trikovi za šminkanje: Poslušajte ove savete i prekrijte svoje nedostatke na pravilan način (VIDEO)

Trik je u veštačkim trepavicama koje su skraćene na pola. One su zalepljene samo na pola kapka, od sredine ka spoljašnjem delu oka, a rezultat je idealan dodatak za dnevno šminkanje. Ovaj savet možete korititi i kada je večernja šnimka u pitanju, ukoliko želite da postignete efekat prirodnih trepavica, na kojima je samo maskara.

 

@amelia0livia Reply to @random..notess Half Lashes are game changers!!! #howtoapplylashes #makeuptips #makeuphacks ♬ original sound - Amelia Olivia

Veštačke trepavice je potrebno skratiti sa spoljne, a ne sa unutrašnje strane. Koristite pincetu za nanošenje, a ono što je takođe jako bitno, je da izvučete nekoliko slojeva maskare kako bi se veštačke i prirodne trepavice spojile.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas