Oglas
· · Komentari: 0

Birate novu SOFU? Evo na šta treba da obratite pažnju

Dobra sofa zauzima centralno mesto u dnevnoj sobi i često od nje započinje preuređenje stana ili kuće

1694692237_shutterstock_2058944894.jpg
Foto: Šhutterstock
Oglas

Kada želite da domu podarite novi izgled, zamenite sofu, u skladu sa onim šta vam je prioritet – udobnost, elegancija, boja, estetski momenat… U ovoj godini izdvojilo se nekoliko trendova kada je reč o ovom komadu nameštaja.

Održivost je više od trenda – postala je ključni faktor u načinu na koji gledamo na kupovinu i opremanje domova. Zato su na ceni održive sofe, one na kojoj svaki deo može da se odvrne, otkopča, lakše reciklira i ponovo koristi na kraju svog životnog veka. Dok su zemljani tonovi, duboka zelena i povratak prirodi dominirali u enterijerima prošle godine (i u ovoj ih ima poprilično), na scenu je stupio i širok spektar plavih sofa, koje podižu raspoloženje. Ima ih u svim nijansama, od dubina okeana do neba vez ijednog oblačka. Još ako su presvučene starinskim lanom ili somotom, biće to pun pogodak.

Tu su i sofe sa elegantnim rukohvatima, pa one inspirisane teksturom i bojama iz prirode, zatim prošivene i sa skulpturalnim nogarima koje su veoma šik, potom one u boho stilu, napravljene od meke, neobrađene kože… Izdvajaju se i modularne, pufnaste, koje vas prosto mame da se što pre na njih spustite, ali i klasične, niske, sa mnogo detalja i presvučene upečatljivim tkaninama.

U dnevnoj sobi obično imamo jednu sofu, ali ona, kako vidimo, može da ima hiljadu lica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas