Oglas
· · Komentari: 0

Gde treba da stoji FRIŽIDER po feng šuiju? 4 pravila koja vam mogu doneti mir, sreću i novac

Uredite frižider po pravilima feng šuija i sreća će doći u vaš dom

1661444364_Foto-Pexels.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Prema kineskoj filozofiji uređenja prostora feng šui, sve u domu treba da bude u skladu sa pozitivnom energijom, pa čak i aparati i elementi u kuhinji. Tako feng šui stručnjaci ističu da postoje određena pravila za frižider. Evo kako da bi dom ispunili sreća, zdravlje i blagostanje:

1. Uvek treba da bude čist - U feng šuiju, frižider je usko povezan sa bogatstvom i srećom članova porodice, tako da bi trebalo da ga održavate čistim tako što ćete ukloniti hranu kojoj je istekao rok trajanja, pokvarene sastojke i sve neželjene predmete. Jednom očišćen od nereda, podstiče porodično bogatstvo. Obrišite pregrade i sortirajte uredno namirnice po policama. Neće proći mnogo vremena pre nego što frižider postane podsetnik na zdravlje.

2. Frižider ne bi trebalo da bude okrenut prema vratima kuhinje - Ovo je greška koju mnogi prave. Bilo da je frižider u dnevnoj sobi ili kuhinji, ne bi trebalo da bude okrenut ni na koja vrata jer će se tok energije (ki) sukobiti i možda izazvati nestabilnost u bogatstvu.

3. Odmaknite frižider od šporeta - Frižider spada u metalne elemente, dok je šporet vatra i u pet elemenata se sukobljavaju, pa je poželjno da ih postavite što dalje jedan od drugog. Takođe, može izazvati svađu i razdor u porodici.

4. Ne postavljajte drugu elektronsku opremu na frižider - Osim ako predmeti na vrhu frižidera nisu ukrasni, gornji deo nije namenjen za otvoreno skladištenje. Pronađite mesto za čuvanje ovih predmeta ili ih u potpunosti uklonite. Preporučuje se da ne stavljate rernu, mikrotalasnu rernu, sokovnik ili drugu električnu opremu na frižider, jer će emitovati magnetne struje koje mogu negativno uticati na zdravlje.

BONUS VDIEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas