· · Komentari: 0
enterijer

Greške koje pravimo u enterijeru, a čine da dom izgleda neuredno: Napravite male promene

Svi želimo da nam domovi izgledaju savršeno

1659944269_home-g436943618_1280.jpg
Foto: Pixabay

Potrebno je mnogo truda i ulaganja kako bi sve bilo na svom mestu, a ipak koliko god se trudili neke sitnice mogu da učine da izgleda loše. Dizajner enterijera ističe da postoji nekoliko važnih stvari koje treba da uzmemo u obzir prilikom uređenja kako naš dom izgledao savršeno.

Uređenje enterijera

Previše detalja

Ako su vam zidovi prekriveni mnoštvom umetničkih dela razmislite da li to "guši" vaš prostor. Ne zanemarujte unutrašnjost, ako prostorija nije velika vi je možete učiniti vizuelno većom, ali ukoliko imate previše detalja na pogrešnom ste putu.

Pročitajte još: Evo koje uređaje u kući morate ISKLJUČITI iz struje pre odlaska na odmor

Tepih

- Nikada nemojte da zanemarite važnost tepiha. Tako je važno da odaberete pravi tepih kako biste stvorili pravi osećaj i estetiku za sobu -  savetuje dizajner enterijera Tomas Hamel, prenosi The Sun.

Različiti stilovi

- Ne plašite se da kombinujete različite stilove, to će zapravo da da više ličnosti vašem domu.

Umetnost

- Unesite umetnost i različite predmete, ali sa merom. Biće vam potrebno malo vremena da sakupite svoje omiljene komade, ali to je ona nit koja upotpunjuje dom i čini da impresionirate druge - ističe Tomas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.