Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Najbolji način da pozicionirate RADNI STO: Pogledajte gde se nalaze vrata

Koji su najbolji načini za pozicioniranje radnog stola za veću produktivnost?

1638957156_shutterstock_1908581707.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Feng shui, drevna kineska disciplina može da nam pomogne da izbalansiramo energiju u svakoj prostoriji u domu.

Sto je mesto gde bi trebalo da budemo usredsređeni i da uradimo posao najbolje što možemo.

Najbolji način da postavite sto prema feng shui - ju

Kako dizajner enterijera iz Los Anđelesa Gabriela Santiago objašnjava, kada ne možemo da vidimo šta ulazi u naš prostor, to stvara osećaj izloženosti i ometanja. Po ovoj logici, važno je da se uverite da je vaš sto okrenut prema vratima. Na ovaj način možete lako uočiti sve što ulazi i izlazi. Ako to nema smisla sa rasporedom vašeg poslovnog prostora, pokušajte bar da izbegnete da budete leđima okrenuti vratima.

Pročitajte još: Šta je JAPANDI STIL? U 2022. godini biće vodeći trend u uređenju enterijera

Takođe, možete postaviti malo ogledalo tako da možete da vidite vrata sa mesta gde sedite za svojim stolom.

Važno je da se trudimo da radna površina bude uvek čista. Ništa ne kvari fokus kao pretrpan radni prostor. Pokušajte da se uverite da je vaš sto vizuelno privlačan, bez nereda, piše Mind body green.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas