Oglas
· · Komentari: 0
čišćenje

Napravite sami dezinfekciono sredstvo: Bez opasnih hemikalija i od sastojaka koje svi imamo u kuhinji (VIDEO)

Ne morate ići u prodavnicu i odvajati veliku sumu novca

1648131296_cleanliness-g4870a192e_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Hemikalije koje koristimo prilikom čišćenja mogu biti izuzetno opasne. Posebno ako su u blizini deca ili kućni ljubimci, potrebno je biti posebno oprezan. Mnogo jeftinija, bezbednija i bolja opcija jeste prirodno sredstvo napravljeno od sastojaka iz kuhinje! Za pravljenje ovog dezinfekcionog sredstva biće vam potrebna svega tri sastojka, uključujući vodu!

Sastojci:

  • 1 bočica sa raspršivačem:
  • 1 limun
  • 1 šolja belog sirćeta
  • 1 šolja vode

Sjedinite sve sastojke sa spiska i ubacite u bočicu sa raspršivačem.

Kada govorimo o čišćenju kuće prirodnim sredstvima iz kuhinje belo sirće je broj jedan. Sirće je neverovatno dezinfekciono sredstvo i pomoći će u ubijanju svih bakterija i mikroba. Pogodno je za čišćenje skoro svih vrsta površina i otklanjanje neprijatnih mirisa.

Limun je idealno sredstvo za dezinfekciju, uklanjanje mrlja i poliranje metala. Zahvaljujući jakoj limunovoj kiselini lako možete da ukloniti masnoću i naslage kamenca u kuhinji, kupatilu, na posuđu itd.

Ceo postupak možete pogledati u videu:

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas