· · Komentari: 0
TRIK IZ KUHINJE

Ne uspevate sa skinete nakupljenu OKORELU MASNOĆU sa spoljne strane sudova? Evo rešenja u TRI KORAKA (VIDEO)

Rešenje za sve probleme u kuhinji, po svemu sudeći, su jednostavni trikovi.

1631654379_sudovi.png
Foto: InstagramScreenShot/home_decor_with_sara

Iskuse domaćice imaju rešenje za sve probleme u domu, a ukoliko u svojoj blizini nemamo jednu takvu osobu koja će sa nama podeliti savete i recepte, na društvenim mrežama možemo pronaći savršne savete za svakodnevne probleme u našoj kuhinji.

Pročitajte još: PEČURKE ne treba nikad prati, ali zato BANANE i MANDARINE DA: Znate li koje SVE namirnice moraju "pod vodu" pre upotrebe?

Donosimo vam rešenje za nakupljene tvrdokorne mrlje na spoljnoj strani šerpi i tiganja, koje nam se uvek čine gotovo nemogućim za uklanjanje. Zapravo i nije tako, posebno ukoliko iskombinujemo dobre sastojke koji se po prirodi supstanci, koje se u njima nalaze, ubijaju masnoću.

Pročitajte još: Ovu grešku prilikom kuvanja čaja svi pravimo!

Kako ukloniti masnoću sa sudova?

Sve što vam je potrebno su tečnost za sudove, morska so, belo alkoholno sirće i nekoliko ubrusa i 15 minuta vremena. Pogledajte video snimak i povratite sjaj svom starom tiganju ili šerpi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.