· · Komentari: 0
KORISNO

Puder za bebe ima neverovatne MOĆI! Osvežava stare knjike, uklanja fleke, popravlja škripanje poda...

Njegova neverovatna moć primene u svakodnevnom životu prosto će vas ostaviti bez teksta.

1615470035_puder.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Verovatno će se mnogi iznenaditi kada čuju da jedan proizvod koji sigurno imaju u kupatilu osim prvobitne namene može biti pravi multipraktik u kući i to na različitim poljima.

Uklanja masne mrlje

Idući put kada vam nešto masno kapne na majicu ili tepih, taj dio pospite bebi puderom. On upija ulje i osvežava tkaninu.

Osvežava knjige

Starim knjigama dajte novi izgled pomoću bebi pudera. Upiće vlagu i spriječiti stvaranje plesni.

Bebi puder nanesite na trepavice prije maskare. Dobićete puniji i gušći izgled trepavica.

Sprečava iritaciju kože

Na unutrašnju stranu bedara nanesite bebi puder kako biste izbjegli iritaciju kože trljanjem noge o nogu.

Uklanja smrad iz obuće

Pospite unutrašnjost cipela bebi puderom i ostavite preko noći. Idući dan obrišite i obujte svoje cipele koje će mirisati kao nove.

‘Popravlja’ škripanje poda

Imate li parket koji škripi? Pospite po podu bebi puder, a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.

Tera mrave

Pospite puder ispred vrata ili oko prozora. Mravi će sigurno zaobići vaš dom.

Smanjuje bol kod depilacije

Napuderišite noge pre depilacije što će stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od mogućeg prevrućeg voska.

Zamenjuje puder u kamenu

Umesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite samo
malčice bebi pudera i izgledaćete izvrsno.

Osvežiće vas

Umesto dezodoransa ispod pazuha nanesite bebi puder. Upija znoj i zadržava svež miris.

Osvežava krevetić vašeg ljubimca Naprašite korpu ili krevetić ljubimca bebi puderom jer ćete ga tako osvežiti na najbrži mogući način.

Pomaže frizuri Kosa vam je neposlušna?

Pomešajte bebi puder i isto toliko praška za pecivo. Mešavina koju ste napravili deluje kao suhi šampon, a kosa će vam biti zahvalna i poslušna.

Miris za prostor Ako ne volite miris bebi pudera, dodajte mu nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja. Rasporedite ga po stanu koji će potom božanstveno mirisati

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.