Oglas
· · Komentari: 0

Sledite ovih PET KORAKA kada perete PATIKE U VEŠ-MAŠINI: Uz pomoć ovih trikova biće kao nove

Obratite pažnju kako vam se ne bi omiljena obuća upropastila

1658509295_tike.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedna od večitih dilema jeste da li patike možemo prati u veš- mašini ili je to način da ih upropastimo.

Pre pranja, neophodno je da pogledamo način održavanja i da izaberemo što nežniji program pranja na mašini. Prethodno je potrebno da ih dobro zaštitimo kako se ne bi tokom pranja oštetile.

1. Veče pre pranja, poželjno je da sipate po tri kašike soda bikarbone u obe patike i ostavite da odstoji do jutra. Nakon toga, uklonite sodu.

2. Skinite pertle pre pranja kako se ne bi zamrsile.

Pročitajte još: Pobedite TREMU: Saveti psihologa koji će vam pomoći da pretvorite tremu u svog saveznika

3. Kada ubacujete patike u veš-mašinu, ubacite i peškire zajedno sa njim. Najbolje bi bilo da dodate 4 do 6 peškira, kako bi napravili balans i sprečili udaranje patika tokom obratanja bubnja.

4. Koristite tečni detrdžent, a ukoliko je osetljiviji materijal sipajte tečni sapun. Uključite mašinu na hladno pranje i program koji traje od 30 do 40 minuta, u zavisnosti od mašine.

5. Nikako ne stavljajte obuću u mašinu za sušenje, kako se ne bi oštetio lepak.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas