· · Komentari: 0
uređenje

Šta biljke predstavljaju u KANCELARIJSKOM PROSTORU? Važno je da su deo i ove prostorije

Feng šui kaže da su biljke važne za balans koji treba da postignemo.

1636618839_shutterstock_1575692173.jpg
Foto: Shutterstock

Feng šui je poznata kineska disciplina koja ima cilj da nas poveže sa ciklusima prirode kako bismo bili u harmoniji sa svetom oko nas. Jedan od načina da počnete da menjate feng šui energiju u prostoru, bilo da je u pitanju spavaća soba, kuhinja ili kućna kancelarija, jeste kroz biljke.

Šta biljke predstavljaju u feng šuiju

U feng šuiju, one predstavljaju rast, nove početke i vitalnost. Takođe predstavljaju element drveta u sistemu pet elemenata. Briga o drugom živom biću i posmatranje njegovog rasta može da nas nauči mnogim lekcijama o saosećanju, velikodušnosti, obilju i svetu prirode.

Pročitajte još: Iako deluje banalno, mnogi ovo rade na POGREŠAN NAČIN: Kako se pravilno pali SVEĆA?

Šta radni prostor predstavlja u feng šuiju

U feng šuiju, radni prostor predstavlja vašu karijeru. Ovo je tačno, bilo da radite od kuće, u kućnoj kancelariji ili u kancelariji van kuće. Ako nemate mesta za pravu kancelariju u svom domu, potrudite se da izdvojite prostor koji će funkcionisati kao vaš radni prostor.

 


 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.