· · Komentari: 0
drugačije

Tri jednostavna i jeftina načina za PREUREĐIVANJE DOMA: Brzo i lako do novog okruženja

Preuređivanje doma može da bude zabavno.

1626441113_living-room-2569325_1280.jpg
Foto: Pixabay

Provođenje vremena u kući može da ukaže na to šta želimo da u njoj promenimo. Sigurno je da većina nas ima mnogo želja i ideja kako bi nešto moglo da izgleda drugačije. Većina promena zahteva velika ulaganja i viška vremena koje nam nekada nedostaje, tako da imamo ideje kojima biste mogli da nešto promenite, a da to ne bude drastično.

Pročitajte još: Četiri pametna rešenja koja čine vaš dom lakšim za čišćenje!

Tapete

Dosadila vam je klasična bela boja zida, a niste sigurni da želite da se upuštate u grečenje? Nakon nekoliko decenija tapete su se vratile u punom nekadašnjem stilu. Modernija tehnologija proizvodi ih sada tako da većinu možete da zalepite i jednostavno odlepite kada vam dosade i želite nešto novo. Doneće brzo osveženje prostorijama u kojima boravite. Popularno je to da umesto svih zidova sada odaberete samo jedan za vaš omiljen dizajn tapete.

Preuređivanje nameštaja

Uvek možete od već postojećeg nameštaja da pravite nove kombinacije. Osvežite sobu bez kupovine novog nameštaja jednostavnim pomeranjem onoga što već imate.

Pročitajte još: Otkrijte IZVOR NEGATIVNE ENERGIJE u kući: 7 ZNAKOVA koji ukazuju na to - evo kako da je izbacite!

Nova posteljina

Možda i najlakši način uvođenja nove atmosfere. Izaberite boje i motive koji će vas učniti srećnim i raspoloženjim sa svim ulaskom u spavaću sobu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.