Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Udahnite svom domu novu SVEŽINU! Ovog proleća CVEĆEM oplemenite svoj životni prostor, a evo i kako

Mi vam donosimo ideje, a njihova realizacija je na vama...

1650494248_grief-ge8b4cf310_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Udahnite domu novu svežinu - dodate mu zanimljive detalje poput cvetnih motiva. Biljke u kuću donose život, a vi još malo prirode unesite uz pomoć boja i starih stolnjaka. 

Za početak izaberite neke stare posude za cveće pa ih obojite vesele i cvetne dezene. Potrebne su vam boje na bazi vode i malo mašte naravno. Na posudama ništa ne mora biti savršeno, vaša opuštenost i kreativnost su dovoljni da nekada stara posuda izgleda savršeno. Još kad u nju posadite cveće, definitivno će biti dizajn izvanredan.

Ako vam stolice više ne izgledaju novo kao kad ste ih kupili, bacite se na posao. Izbrusite ih šmirgl papirom i prebojite s onim istim bojama na bazi vode. Nijansa je naravno po izboru. Kad se podloga osuši, iscrtajte cvijetove. Za kraj sve premažite lakom na bazi vode.

Zakoračite u prirodu jer istu stvar možete ponoviti s komodom. Osim bojenja, nameštaj možete ukrasiti i sa starim stolnjakom. Naravno ne tako da ga stavite na komodu, već da izrežete neke posebne cvetne delove sa starog stolnjaka. Lepkom koje se koristi za dekupaž tehniku zalepite na komodu koju ste prethodno ofarbali i opet sve premažite lakom na bazi vode.  Ako vam stolice više ne izgledaju novo kao kad ste ih kupili, bacite se na posao. Izbrusite ih šmirgl papirom i prebojite sa onim istim bojama na bazi vode. Nijansa je naravno po izboru. Kad se podloga osuši, iscrtajte cvetove. Za kraj sve premažite lakom na bazi vode.

Cveće možete posuti po bilo kom drvenom komadu nameštaja i kuća, stan ili vikendica će vam odmah izgledati toplije. To ne moraju uvek biti cvetovi iako sa njima retko možete pogrešiti. Dom će vam izgledati kreativno i opuštajuće. Osvrnućete se oko sebe i crpiti energiju iz vašeg cvetnog prostora skoro pa kao da ste u prirodi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas