Oglas
· · Komentari: 0
MAŠTOVITO

Ukoliko posedujete OVU STVAR možete putovati gde poželite uprkos koroni! (FOTO)

Nemačka kompanija Komar proizvodi i prodaje fototapete već više od 50 godina i tokom decenija se razvila u jednog od vodećih svetskih proizvođača.

1594908165_8-977_wild_bridge_interieur_i_ma.jpg
Foto: Promo
Oglas

Komar fototapete se nalaze dugo na našem tržištu i postale su sinonim za fototapete. Visokokvalitetni materijali i jedinstveni, pažljivo birani, raznoliki motivi.

Za svaki dom, svaku prostoriju.

Uverite se i sami!

Lepota prirode

Fototapete sa motivima prirode unose jedinstvenu fascinaciju flore i faune u vaš sopstveni životni prostor. Imaju osvežavajući i osnažujući efekat u konceptu prostorije zbog svojih nijansi zelene, braon ili žute, a istovremeno pružaju opuštenu atmosferu u prostoriji zbog prirodnog izbora motiva. Izbor je velik, priroda ima šta da nam ponudi. Životinje, biljke i pejzaži iz snova: fototapete sa motivima prirode donose život u vaše prostorije – bilo to kupatilo, dnevna ili spavaća soba.

Fototapeta WILD BRIDGE

Fascinantne slike najlepših pejzaža

Planeta zemlja je neverovatno svestrana i raznolika. Svaki region, svaka kultura i svaki kontinent odiše sopstvenim duhom. Komar je fotografisao najlepše tačke širom planete i preneo ih na fototapete - tako da kod kuće možete uživati u prelepim pejzažima iz dalekih zemalja. Bilo da se radi o sećanju sa nezaboravnog putovanja, mestu čežnje ili se jednostavno uklapa u prostorni koncept - fotografske pozadine sa pejzažnim motivima renomiranih pejzažnih fotografa kompanije National Geographic ili Stefana Hefele unose lepotu planina, jezera, neba i mora u životni prostor.

Fototapeta EDEN FALLS

Urbani stil života

London, Pariz, Njujork – metropole koje imaju vrlo posebnu atrakciju i mnogima su mesto čežnje. Bez obzira da li ste već posetili ove gradove ili još uvek sanjate o njima - gradska pozadina unosi jedinstveni gradski štih direktno u vaš dom. Sjajne nokte noću, urbani kanjoni u 3D optikama ili u središtu grada na zalasku sunca - raznolikost gradskih pozadina je velika i nudi pravu zidnu dekoraciju za svaki životni stil.

Fototapeta Brooklyn

Dizajnerske fototapete

Pored klasičnih fototapeta sa motivima plaža, šuma ili pejzaža, inovativne, dizajnerske fototapete postaju sve popularnije. Savremena tehnika grafičkog dizajna omogućava : šarene kolaže, apstraktne 3D motive ili varljivo realne strukturalne dezene. Kreativnosti i raznolikosti nema ograničenja! Zato je izbor Komar dizajnerskih fototapeta višeslojan i nudi pravi dizajn fototapete za svaku sobu i stil opremanja.

Fototapeta MATRIX

Dizni - čarobni dečiji svet

Svi znaju i vole maštovite likove Volta Diznija. Od klasika poput Bambija , Vini Pu-a i Miki Mausa pa do modernih Cars i Frozen. Dizni je najpoznatija kompanija za zabavuna svetu. Komar nudi širok spektar Dizni fototapeta tako da Diznijeve zvezde možete dovesti u vaš dom. Naravno, Dizni fototapete su najpopularnije u dečijim sobama, ali jedno je sigurno: šire dobro raspoloženje među mladima i starima.

Fototapeta CARS – PLANES ABOVE THE CLOUDS

Pogledajte širok asortiman na www.roma.rs ili u Roma Company maloprodajama.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas