Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Ukrasite zid TANJIRIMA: Zvuči ludo, ali izgleda VRHUNSKI! (FOTO)

Ukrasni tanjiri na zidu bit će zanimljiv dekorativan dodatak u vašem domu.

1629028151_Depositphotos_33699171_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Zidna dekoracija za unutrašnji i spoljašnji prostor je široko rasprostranjena pojava kako bi se prikazala vaša duša pomoću ambijenta vašeg doma.

Postoji pregršt ideja po kojima možete ukrasiti svoje zidove pomoću vertikalnih sadnica ili ukrasnih polica. Osim toga, ako govorimo o zidnoj dekoraciji, nikada ne smemo potceniti dodatnu estetsku vrednost koju će doneti tanjiri na zidu.

Pročitajte još: Kupovina života! Persijski tepih unosi dašak LUKSUZA u svaki dom, a OVO su pravila održavanja! (FOTO)

Tanjiri na zidu

Da, dobro ste pročitali. Dekorisanje zidova tanjirima nije neka novotarija, koristile su ih i naše bake, kako bi oplemenile prostor, a trenutno je popularan način ukrašavanja zidova u Španiji.

Možete se igrati veličinom, bojama, teksturom. Ovi ukrasi mogu da se prilagode svakoj dizajnerskoj priči.

Ukoliko već imate minimalistički ambijent, okačite nekoliko tanjira, precizno raspoređenih u neutralnoj boji. Želite dašak Orijenta u domu? Nađite gomilu tanjira živopisnih boja i bacite se na posao.

Ukoliko vam dosati dekoracija, uvek ih možete vratiti prvobitnoj nameni, što je još jedan plus ovih ukrasa.

Tanjiri se jednostavno kače na zid. Ukoliko niste kupili namenski ovu dekoraciju, uvek možete sami da je napravite. Dovoljno je da na poleđini tanjira zalepite zakačaljku i sačekate da se lepak osuši i učvrsti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas