· · Komentari: 0
KUĆA

Uz pomoć JEDNOSTAVNIH trikova izbacite NEGATIVNU energiju iz kuće!

Niste zadovoljni ljubavnim životom ili uspehom na poslu?

1600175208_pexels-photo-846080.jpeg
Foto: Peksel

Ako se često svađate sa drugima možda treba da promenite nešto u životnom okruženju. Očistite životni prostor od negativne energije i privućićete lepa dešavanja.

Redovno čistite kuću

Prljavština i nered privlače negativnu energiju koju izbacuejte svaki put kada očistite kuću. redovno usisavajte i brišite prašinu. Pre spavanja operite sve sudove!

Pre spavanja operite sve u sudoperi!

Pročitajte još: MIRIS DOMA: Evo zašto sami NE MOŽEMO da OSETIMO

Promenite raspored nameštaja

Najamnje jednom mesečno promenite mesto nekom komadu nameštaja, jer će to omogućiti drugačiji protok energije. U sredini sobe treba da bude slobodan prostor. Popravite sva vrata koja se ne zatvaraju. Bacite sve polomljene i pokvarene stvari.

Neutrališu Foto: Piksabej
Okadite žalfijom dom i pustite sunce.

Upalite malo žalfije

Jedan od najstarijih načina stvaranja pozitivne energije je paljenje žalfije. Ona oslobađa sastojke koji opuštaju i uništavaju više od 90 odsto bakterija u vazduhu. Malo suve žalfije zapalite u keramičkoj činiji i odmah ugasite. Dok dimi nosite posudu kroz dom.

Jutarnji kafu pijte uvek pored prozora.

Pustite sunce i vazduh unutra

Svako jutro širom otvorite prozore da svež vazduh i sunčevi zraci uđu u dom. Tako će izaći negativna energija. Popijte jutarnju kafu blizu prozora.

Pročitajte još: KRISTAL ili KAKTUS: Na radnom STOLU treba imati i TREĆU stvar

Biljke za atmosferu

Neke biljke imaju sposobnost da neutrališu negativnu energiju, a takve su: bambus, orhideja, krasula, aloje vera, spatifilum... Redovno uklanjajte suve listove!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.