Oglas
· · Komentari: 0

Veruje se da donose SREĆU ŽENAMA: Dve biljke pripadnice lepšeg pola treba da imaju u kući

Privucite dobru energiju i blagostanje

1689083148_shutterstock_583764094.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Veruje se da mnoge biljke imaju određenu funkciju kada je privlačenje sreće, bogatstva, ali i blagostanja u pitanju.

Postoji uverenje da bi svaka žena trebalo u kući da ima ove dve biljke.

Jedna od njih je Spatifilum koji se u narodu i zoveženska sreća“.

Smatra se da ova biljka oseća sve što oseća i njena vlasnica – ako ona cveta i biljka će procvetati.  Postoji verovanje da Spatifilum donosi sreću njenoj vlasnici.

Postoji verovanje  da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, pa je zato tako i zovu u narodu.

Ako neudatoj devojci poklonite Spatifilum, veruje se da će ona veoma brzo naći ljubav svog života i zasnovati porodicu. Ako je poklonite udatoj dami, u porodicu će, prema verovanju, stići prinova.

Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene su živele u srećnim brakovima.

Druga biljka koju mnogi smatraju važnom za žene je orhideja.

Po starom verovanju orhideje predstavljaju ljubav. Ovaj cvet privlači pozitivne emocije i ljubav, umiruje dušu i produbljuje prijateljstva.

Stari Grci su orhideje povezivali sa plodnošću i muževnošću, što ih čini odličnim poklonom za žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke.

Orhideja i ženski cvet blagostanja, pa se preporučuje da je žene, osim u kući, drže i u radnom prostoru, odnosno kancelarijama jer donosi uspeh i napredovanje u karijeri.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas