Oglas
· · Komentari: 0

VLAGA I BUĐ NEMAJU ŠANSU! Rešite se zimskih peripetija nikad brže uz Stop Kondenz odstranjivač buđi

Usled viška kondenza zimi, vlaga i buđ su česti gosti u domovima, što je najčešće posledica loše termoizolacije. One su opasne po zdravlje ljudi, a naročito dece – ali na sreću, rešenje za ove probleme postoji, kao i način da se spreče!

1706775267_Foto-Shutterstock-vlagga-i-budj.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

VLAGA I BUĐ NEMAJU ŠANSU! Rešite se zimskih peripetija nikad brže uz Stop Kondenz odstranjivač buđi.

Uz SK Cleaner, vlaga i buđ nemaju šansu: ovaj odstranjivač buđi dokazano daje najbolje rezultate u borbi protiv ovih problema!

Ovaj tečni preparat sa raspršivačem će vam omogućiti da brzo, lako i efikasno dezinfikujete i eliminišete buđ. Jednostavno naprskajte pogođena mesta sa razdaljine 10 do 15 centimetara i ostavite da deluje i nakon 15-20 minuta isperite vodom. Nakon što se naneti preparat osuši, površine su ponovo spremne za korišćenje.

Već na prve znake potencijalne pojave vlage i buđi trebalo bi brzo reagovati kako bi se sprečila šteta i trajno oštećenje zidova – a  Stop Kondenz Odstranjivač buđi predstavlja efikasno rešenje za zidove, prozore, vrata, drvo, plastiku, keramičke pločice, lavaboe, tuš-kabine, kade i ostale površine pod rizikom, a pogodan je za korišćenje u domaćinstvima, kao i u javnim objektima za tretiranje površina koje nisu u direktnom kontaktu sa hranom za ljude ili životinje. 

Foto: Promo

Tokom jeseni i zime se rizik od nastanka vlage i buđi drastično povećava: istražite StopKondenz asortiman u maloprodajnim objektima ROMA Company i svim bolje snabdevenim farbarama u Srbiji, jer protiv ovih proizvoda, vlaga i buđ nemaju šansu!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas