Oglas
· · Komentari: 0
TDM

Zbog njega nam stradaju zdravlje i grejači... OVO TRAJNO REŠAVA PROBLEM KAMENCA

Svi se svakodnevno susrećemo sa problemom kamenca u vodi koju koristimo

1606310431_viber_image_2020-11-25_14-15-17.jpg
Foto: Promo
Oglas

Koliko puta ste samo od majstora čuli da je za kvar mašine za veš ili za sudove, bojlera ili aparata za kafu kriv kamenac? Isto važi i za mašine za pranje vozila i bilo koji drugi uređaj koji radi pod pritiskom vode. Začepljene slavine i tuševi su isto posledica vode pune kamenca, a sve to vam pravi nenajavljenje troškove koji mogu značajno uticati na vaš budžet.

Tu je još jedan problem, vrlo dobro poznat kako domaćicama, tako i zaposlenima u ugostiteljstvu – mutne čaše iz sudo-mašina, naizgled zaprljane sanitarije ili nedovoljno oprani stoljnjaci, sve nastaje kao posledica tvrde vode bogate karbonatima koja umanjuje dejstvo deterdženata. 

Ovakav sastav vode nepovoljno utiče i na naše zdravlje, jer uzrokuje stvaranje kamena u bubrezima i žučnoj kesi.

REVOLUCIONARAN PROIZVOD - NE TROŠI DODATNU ENERGIJU, BEZ BILO KAKVIH HEMIJSKIH SREDSTAVA

Svi ovi problemi sada se mogu vrlo lako rešiti pomoću Aqua Unique uređaja za magnetni tretman vode.

Reč je o patentiranom proizvodu iz Danske koji je na našem tržištu dostupan posredstvom domaće kompanije TDM, generalnog zastupnika Aqua Unique-a za teritoriju Srbije. Ovaj revolucionarni, ali i dalje nedovoljno zastupljen uređaj, rešava problem kamenca tako što dejstvom svojih magneta razbija kristalnu rešetku i sprečava taloženje. Veoma je važno da ovaj uređaj ne troši dodatnu energiju i nisu mu potrebna nikakva hemijska sredstva za rad, pa samim tim ne menja hemijski sastav vode. Nakon prolaska kroz uređaj voda je potpuno bezbedna za piće, bez ikakve opasnosti po zdravlje.

JEDNOKRATNA INVESTICIJA

Nabavka i ugradnja uređaja za magnetni tretman vode je jednokratna investicija koja zauvek rešava problem sa kamencom. Investicija, na primeru zgrade sa 56 stanova, za svakog vlasnika stana iznosi oko 30 evra. Zanimljivo je da magnetni tretman vode koriste i "Beogradske elektrane" kako bi svoje uređaje zaštitili od kamenca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas