· · Komentari: 0

Čuveni ruski psiholog savetuje ŽENE: Evo šta da radiš kad ti muž napravi PAKAO OD ŽIVOTA!

Ovako realne savete nigde nećete čuti. Ako želite istinu, u ovom tekstu ćete je dobiti

1625640035_psiholog-mihail.JPG
Foto: Youtube Printscreen/Samopoznanie.ru

Cenjeni ruski psiholog Mihail Labkovski dao je nekoliko zanimljivih saveta za žene. Na jednostavan i originalan način, Labkovski je predložio šta da radite ako vam se život pretvori u pakao zbog muža:

Problem: Muž je izgubio interesovanje za seks

Rešenje: Da ne bi došlo do problema (bilo koje vrste) u braku, par mora da radi na sebi, da se zajednički razvija. Kao prvo da razgovara, da izlazi zajedno, da se druži sa drugim ljudima, da se kulturno uzdiže i td. Ako dođe do bilo kakavog problema bitno je da znaju da iskren razgovor može mnogo da pomogne.

Do toga da li ćete pre ili kasnije doći do rešenja zavisi od toga zbog čega i kako ste ušli u brak.

Tužan je razlog sklapanja braka danas

Na žalost, današni brakovi se sve češće sklapaju jer jedna osoba ili obe ne žele da ostanu sami do kraja života. Žele da imaju decu, da se skrase i zbog toga ulaze u brak "na brzinu".

Zbog toga ovakvi brakovi mnogo pre "upadnu u krizu" nego brakovi sklopljeni iz čiste i nepomućene ljubavi. Ako je vaš muž izgubio volju za seksom morate da pomoć potražite kod seksologa.

Ako muž odbija, sačekajte par nedelja pa opet napomenite da morate da potražite stručnu pomoć.

Ako ni tada ne želi da traži pomoć, vi tražite drugog muža! Možda ovo zvuči surovo, ali realnost je da ste vi fizički u braku, ali psihički niste. Muž nije muž jer odbija supružničke dužnosti.

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.