Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Ublažite akne i osip kod bebe pomoću ovog trika (VIDEO)

Žena stavlja bebi maske na lice napravljeno od sopstvenog mleka

1626684496_beba.jpg
Foto: Printscreen / Tik Tok/@ahlingaling
Oglas

Lin Ta, majka jednog mališana iznenadila je sve maskama koje stavlja svom dečaku na lice.

Pročitajte još: Uspavanka umiruje i najnervozniju bebu, ali i mamu!

Ova majka, na društvenoj mreži Tik Tok, objavila je snimak na kom svom sinčiću drži masku na licu. Iako bi mnogi pomislili da se radi o još jednom izazovu, u pitanju je zdravstveno stanje njenog sinčića.

Maska od majčinog mleka

"Kada beba dobije akne, napraviš joj masku za lice - sopstvenog mleka - napisala je Lin u opisu videa koji je izazvao razne reakcije njenih pratilaca. čistu maramicu za masku natopite u činiju sa mlekom, koje prethodno izdojite, a kada se maska dobro natopi mlekom, stavite je bebi na lice. Ova maska ublažiće svrab i akne na licu tek rođene bebe.

@ahlingaling

When your baby has acne so you make a breastmilk mask for him. 😍 #baby #babiesoftiktok #fyp #levi #babyhack #alphathalassemia #survivor #skincare

♬ Banana (feat. Shaggy) [Đ FLe - Minisiren Remix] - Conkarah

Lin je objasnila da je prvi put postala majka i da je masku od sopstvenog mleka slučajno odlučila da stavi mališanu na lice. Svojim pratiocima je objasnila je napredak već vidljiv.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas