Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Adel na košarkaškoj utakmici u spoju koji je sve popularniji: Napravila balans elegancije i opuštenog izgleda (FOTO)

Adel je spojila teksas komade

1653149969_4f5167426dc78dd76871a2c0b830dd604ed6eb69.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nakon što se prošle godine razvela od Sajmona Konekia, pevačica Adel je pronašla svoju mirnu luku u sadašnjem dečku Rič Polu. Na fotografijama je sve vreme vidimo nasmejanu u društvu dečka, a njeni stajlizmi postali su inspiracija mnogim damama.

Zaljubljeni par viđen je juče na NBA utakmici u Los Anđelesu. Rič je jedan od najpoznatijih košarkaških agenata, pa je Adel često viđena na utakmicama.

Pročitajte još: Aleksandra Ambrozio prošetala crvenim tepihom u Kanu ovako obučena: Oduševila prisutne neobičnim haljinama (FOTO)

Pevačica je za ovu opušteniju priliku napravila spoj dnevnog i elegantnog stajlinga. Odlučila se za uže teksas pantalone i širu košulju istog materijala i boje. Ovaj spoj je sve popularniji, a vidimo da je osvojio i Adel. Obuvši klasične bež salnoke celokupnog tajlingu dodala je dozu umerene elegancije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelettes©® (@adelettes)

Da je par u stabilnom odnosu pokazuje njihova nedavna odluka. Naime, počeli su zajednički život i kupili vilu koja je pripadala Silvesteru Staloneu na Beverli Hilsu početkom godine. Adel je sve i potvrdila kada je podelila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako drži ključeve svog novog doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas