· · Komentari: 0
stil

Blejk Lajvli ponela trend iz 70-ih: Izabrala jednu od tri vodeće boje proleća (FOTO)

Blejk Lajvli nema pogrešne izbore

1651044018_profimedia-0290134819.jpg
Foto: Profimedia

Da se era 70-ih vraća kroz svet mode pokazuju stajlinzi poznatih ličnosti. Narandžasta, zelena i roze smatraju se osnovnim bojama proleća, a jedini cilj je da izgled odiše srećom.

Blejk Lajvli, osvojila nas je glumeći u "Tračari", a onda modnim izborima koji su česta inspiracija.

Glumica se za šetnju NJujorkom opredelila za jednu od boja proleća - narandžastu.

Pročitajte još: En Hatavej pokazala kako jede KAPKEJKOVE! Ovaj TRIK će vam trajno olakšati konzumiranje ovog kolača

Živopisni narandžasti blejzer i pantalone napravljene su od mešavine vune. Ovo odelo daje vibracije iz sedamdesetih, a Blejk je to dodatno pojačao dodatkom debelog pojasa sa zlatnim kopčama! Odabrala je pantalone širokih nogavica, model koji potpuno ovladao ovogodišnjom modnom scenom.

Foto: profimedia

Prepoznatljivu dugu plavu kosu nosi raspušteno u blagim talasima.

Blejk Lajli uskoro možemo da očekujemo u novim filmskim ostvarenjima, a sa suprugom, takođe glumce, Rajanom Rejnoldsom, ove godine proslavlja deset godina braka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.