Oglas
· · Komentari: 0

Anica Dobra udaje ćerku: MLADENCI se opredelili za nesvakidašnje stajlinge (FOTO)

Glumica Mina Sovtić i Luka Nikolić posle tajnog venčanja, organizovali proslavu za porodicu i prijatelje

1662315413_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov-Printscreen-Instagram-knife_afterdark-Pixabay.jpg
Foto: Arhiva Novosti V. Danilov, Printscreen/Instagram - knife_afterdark, Pixabay
Oglas

Ćerka Anice Dobre, glumica Mina Sovtić, udala se u tajnosti početkom godine za arhitektu Luku Nikolića, a sada je organizovano veliko slavlje. Želja roditelja da zaigraju na venčanju svoje ćerke je konačno ispunjena.

Ona je rekla "da" svom dugogodišnjem partneru Luki Nikoliću u opštini Stari Grad, a danas se zaklela na večnu ljubav i pred bogom. NJu je do oltara ispratio otac Mića Sovtić. 

Mladenci su bili obučeni veoma neobično, a njihov stil je privukao dosta pažnje. Mina je nosila zatvorenu venčanicu sa polu rolkom. Ona je bila na duge rukave, a preko cele venčanice imala je čipku koja ju je činila posebnom i nesvakidašnjom. Kosa joj je bila vezana u punđu, a šminka nije bila napadna pa je isticala njene crte lica na najbolji način. 

Pročitajte još: Ćerka MIRE ŠKORIĆ zablistala u šljokičastoj venčanici: Prelepa Milica nije skidala osmeh s lica (FOTO)

Mladoženja se odlučio za odelo sa crnom leptir mašnom i crnim pantalonama. Nosio je belu košulju, međutim, ono što je svima zapalo za oko je bio njegov sako. On je bio tamnocrvene boje, a materijal je veoma ličio na pliš. Ovaj Lukin hrabri modni potez je bio za svaku pohvalu s obzirom da nije izgledao kao većina muškaraca na svojim venčanjima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Venčanju su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima su Dragan Petrović Pele sa suprugom Olgom Odanović, Stefan Radonjić, Branislav Trifunović i Tihana Lazović, Dragana Ognjenović, ali i mnogi drugi. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas