· · Komentari: 0

Da li je ona najbolje obučena na dodeli Oskara? Eva Longoria u toaleti koja zrači glamurom (FOTO)

Eva Longoria jedna je od primećenijih glumica na 95. dodeli Oskara

1678699603_profimedia-0762327736.jpg
Foto: Profimedia

Eva Longoria kupi poglede gde god da se pojavi, a sada je ponovo oduševila na 95. dodeli Oskara održanoj u Los Anđelesu.

Dok je pozirala na tepihu boje šampanjca, glumica je nosila prozirnu metalik haljinu ukrašenu draguljima. Dubok dekolte joj je savršeno pristajao s obzirom na to da je u pitanju haljina koja seže do poda.

Umesto ogrlice, Longoria je dodala uski šal ukrašen dijamantima kako bi odgovarao detaljima na njenoj haljini. Na rukama ima svetlucavi srebrni manikir, kao i razno blistave prstenje. 

Foto: profimedia

Simpatična glumica "Očajnih domaćica" odlučila se sa izgled "mokre kose" koji joj je savršeno pristajao uz elegantnu i efektnu haljinu.

Eva nije bila nominovana, ali je nedavno debitovala kao reditelj, pa ćemo je možda u budućnosti videti kako baš ona postaje vlasnica Oskara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.