Oglas
· · Komentari: 0
stil

Džejla Ramović napravila kombinaciju tri trenda za proleće: Oduševila na ulicama Majorke (FOTO)

Džejla Ramović dala nam je savršenu ideju.

1643710071_ab31fe20fec2c197cfe3de50d2630f032fa79a26.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Mlada pevačica Džejla Ramović tokom prošle godine preselila se u Španiju kako bi tamo nastavila školovanje. Često sa pratiocima deli deliće dana, na kojima vidimo inspirativne modne kombinacije.

Džejla je uvek bila na strani fine mode i klasičnog stila. Tako da mnoge mlade devojke u njoj vide uzora za svoje naredne stajlinge.

Sudeći prema njenim fotografijama u Španiji je sunčano, pa bismo nekom od ovoh trendova mogli da pribegnemo već sa prvim zracima sunca i kod nas.

Džejla je ponela kombinaciju dva trenda.

Pročitajte još: Lejdi Gaga objavila fotografiju na kojoj je u potpuno KUĆNOM IZDANJU: Ovo se ne viđa često (FOTO)

Vidimo da je i Džejla na strani zvonastih farmerki, koje su osvojile mnoge žene. Vizuelno idzužuju figuru, čine nas vitkijim, a uz to su i izuzetno moderne ovih dana. Mlada pevačica ih je ponela uz duži sako, a na ramenu ima malu tašnu, koja je takođe jedan od velikih povratnika iz 80-ih.

Verujemo da ćemo slične kombinacije viđati već krajem zime i na našim ulicama.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas